Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Gå ikke glip af vores lagersalg - Læs mere her ♡

Fødselsdagsgaver

Der findes ikke en bedre fødselsdagsgave end et smukt smykke. Og der findes ikke en nemmere måde at købe fødselsdagsgaver på end at købe smykker online. Vi hjælper dig med gaven til hende, der har alt; den perfekte, personlige gave og gode gaveideer til din veninde, mor, søster, kæreste eller hustru. Bliv forgyldt af vores udvalg, og giv gode gaver.

Gave til hende, der har alt

Den perfekte gave til hende, der har alt, er et smykke. Kvinder kan aldrig få for mange smykker, og hvert eneste smykker fortæller en historie og får hende til at tænke på den person, der har givet det. Og så er smykker en accessory, der kan give garderoben et nyt pift – foruden selvfølgelig, at moden inden for smykker hele tiden ændrer sig, og hun selvfølgelig er nødt til at dresse sig med nye, hotte items. Ja, der er mange grunde til at give din kæreste, veninde, søster eller mor et smykke.Tjek vores nyeste kollektion ud, og giv den perfekte gave.

Gaveideer til hende

Skal du give en gave til kæresten, en gave til veninden eller måske en gave til din mor? Og mangler du gode gaveideer til hende? Så er vi her for at hjælpe dig.
Spørg først dig selv, om der er nogle materialer, former eller farver, hun særligt holder af. Er hun fx vild med guld eller sølv? Går hun tit med store, prangende smykker, eller sætter hun mere pris på klassiske, enkle designs? Kan du ikke huske det, kan du tænke på, hvad hun har på af tøj. Elsker hun farver, makeup og stiletter, vil hun helt sikkert blive glad for smykker, der fylder noget, evt. med farverige sten. Er hun til klassisk tøj i afdæmpede farver og sneakers, er nogle mere enkle smykker nok mere hende. Hvad enten du vælger guld- eller sølvbelagte smykker, har vi noget for enhver smag. Find gyldne gaver, eller shop lækre sølvtreats lige her.

Fødselsdagsgaver for alle – og alle budgetter

Hvis du ikke har fået nogen fødselsdagsønsker af hende, du skal give gave, kan det være svært at finde en god fødselsdagsgave. Men bare rolig, vi har nemlig sammensat en gaveguide, der gør det nemt og overskueligt at finde præcis den gave, som passer til fødselarens drømme og ikke mindst dit budget. Det hele skal jo hænge sammen.

Personlig gave til din veninde, mor eller kæreste

En god fødselsdagsgave til hende, der tænker meget på andre, er et smykke, designet specielt til at støtte Læger uden grænser (Médecins sans frontières). Siden 2003 har vi hvert år designet ét eller flere smykker, der støtter organisationens gode arbejde med at hjælpe ofre fra krige, konflikter og katastrofer med livsvigtig medicin og behandling. Elegante smykker, der hjælper folk i nød, er på alle måder en smuk og personlig gave til den kvinde, du holder af.

Fødselsdage og fødselsdagsgaver

For de fleste er fødselsdagen den bedste mærkedag på året, for hvem holder ikke af at være centrum for forkælelse? Men faktisk er traditionen om at fejre fødselsdag ikke mere end et par hundrede år gammel, for det var først i starten af 1800-tallet, at borgerne så det som en anledning til at samle familien (inspireret af kongefamilien, der havde gjort det helt tilbage fra 1600-tallet). Dengang var der ikke fødselsdagsgaver, men langsomt blomstrede skikken om at give en gave, og i dag har de fleste ligefrem ønsker til fødselsdagsgaven.

Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret