Køb 2 items - Få 50% på det billigste

PILGRIM X BLACK FRIDAY

Hele fredag den 23. november holder vi Black Friday i alle vores butikker og online, hvor vi vil forkæle jer med gode tilbud på smykker hele dagen.

Det er den perfekte dag til at få købt julegaver, kalendergaver og adventsgaver til alle dem, du holder af. Så gå på opdagelse iblandt alle vores smykker og lav en ønskeseddel med dem, du selv ønsker dig, og dem, du vil give videre i gave.
 
Vi har et stort udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe i forskellige stilarter, som alle er belagt med ægte guld eller sølv. Så uanset om du er på udkig efter en sjernetegns halskæde, store runde øreringe eller noget helt tredje, så har vi uden tvivl noget, der vil falde i din smag.

Og husk, at smykker er en meget unik og personlig gave, som altid vil blive husket. Så gå på opdagelse her og vær klar til at shoppe amok til Black Friday.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag vores ugentlige nyhedsbrev fyldt med inspiration, sneak peeks på nye kollektioner, eksklusive events & konkurrencer.

Find dine favoritter

Find smukke Black Friday rabatter!

Selvom vores Black Friday priser er hemmelige lidt endnu, tør vi godt love dig, at der helt sikkert også bliver skarpe Black Friday rabatter på lige netop de smykker, du har forelsket dig i. Glæd dig til at shoppe blandt andet:

Shop personlige julegaver på Black Friday

Black Friday er den perfekte dag at få startet på køb af julegaver, kalendergaver og adventsgaver til alle dem, du holder af. Og husk, at smykker er en meget unik og personlig gave. Du kan allerede nu gå på opdagelse blandt alle vores smykker, så du er helt klar til at shoppe julegaver, når Black Friday starter.

Forkæl dig selv på Black Friday.

Du må aldrig glemme at forkæle dig selv, og Black Friday er alletiders mulighed for endelig at købe lige det smykke, du har forelsket dig i.

Lækre materialer og designs

Vi har et stort udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe i forskellige stilarter, som alle er belagt med ægte guld eller sølv. Så uanset om du er på udkig efter en stjernetegnshalskæde, store runde øreringe eller noget helt tredje, så har vi uden tvivl noget, der vil falde i din smag.

Gå på opdagelse i vores univers, og vær klar til at shoppe amok på Black Friday.

Velkommen til Black Friday hos Pilgrim

Black Friday er en årlig amerikansk tradition, som vi efterhånden har taget varmt imod her i Danmark også. Begivenheden løber altid af stablen fredagen efter Thanksgiving, nemlig sidst i november. Hermed er det også ofte den dag, hvor julehandlen for mange butikker bliver skudt i gang – gerne med et ordentligt brag. Dette gælder naturligvis også hos Pilgrim. Både i vores fysiske og online butikker vil vi gerne byde vores kunder velkomne til en sand Black Friday-fest med masser af flotte kvalitetssmykker til fabelagtige priser. Er det på tide at opdatere smykke-garderoben, så er det altså nu, du skal holde øje.

Hos Pilgrim finder du smykker til enhver kvinde. Vi har et kæmpe stort udvalg af halskæder, armbånd, øreringe, vedhæng og meget andet, og du finder det i både sølv, guld og rosaguld, så der er noget for enhver smag. Accessories er en uundværlig del af en kvindes stil, da det er med til at sætte det sidste touch og samtidigt gøre stilen personlig og unik. Derfor er det godt at have smykker til enhver lejlighed. Det er nemlig ofte forskelligt, hvad vi gerne vil bære på arbejdet, til familiefødselsdagen og til en aften i byen med veninderne. Skal du ud en aften, så må der typisk gerne være lidt mere skrald på dine accessories, hvorimod vi hælder til noget mere afdæmpet til en dag på kontoret. Men uanset hvad du leder efter, så kan du finde et væld af flotte smykker, som passer til mange forskellige anledninger, lige her på siden. Er du til det meget feminine look, hvor perler og sten dominerer, så er du kommet til det helt rette sted. Er det derimod det lidt mere rå look, der fanger dit blik, så kan du roligt regne med, at vi hos Pilgrim også har et stort udvalg af netop den type smykker.

Kvalitetssmykker på stribe

Når det er Black Friday, så kan du naturligvis hos Pilgrim finde et hav af smykker til fantastiske Black Friday-priser. Alle vores smykker lige fra øreringe, ankelkæder og brocher til halskæder, ure og ringe er lavet af højeste kvalitet, og vi producerer altid vores Pilgrim smykker med stor omhyggelighed for at sikre, at du som kunde får et godt produkt, der lever op til sit navn. Når vi får Black Fever, så skal det være sjovt at shoppe, og det er det absolut hos Pilgrim. Du kan nemlig vælte dig i gode tilbud, og en ny skinnende kæde om halsen eller en blændende ring på fingeren kan få dig til at føle dig som en ny kvinde. Forkæl derfor dig selv med unikke smykker fra Pilgrim og gør alle veninderne misundelige. Nåede du ikke at sikre dit et godt tilbud på Black Friday, så er der ingen grund til panik – vi deltager nemlig også i Cyber Monday, som er mandagen efter Black Friday, hvor vi fortsætter med fantastiske tilbud. Hvis du gerne vil prøve nogle af vores smykker, inden du beslutter dig, så er du mere end velkommen i en af vores fysiske butikker, og ellers vil vi blot opfordre dig til at slå dig løs i alle vores mange gode tilbud her på siden.