Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Bliv medlem og få 20% rabat ♡

Black Friday

Hos Pilgrim fejrer vi Black Friday i alle vores butikker og online. Det er den perfekte tid til at få købt julegaver, kalendergaver og adventsgaver. Så gå på opdagelse iblandt alle vores items og shop smykker til dig selv eller find de perfekte gaver til alle dem, du holder af.

Har du spørgsmål til levering, retur eller ombytning? Se vores handelsbetingelser her.

Find dine favoritter

Find smukke Black Friday rabatter!

Selvom vores Black Friday priser er hemmelige lidt endnu, tør vi godt love dig, at der helt sikkert også bliver skarpe Black Friday rabatter på lige netop de smykker, du har forelsket dig i. Glæd dig til at shoppe blandt andet:

 

Shop personlige julegaver på Black Friday.

Black Friday er den perfekte dag at få startet på køb af julegaver, kalendergaver og adventsgaver til alle dem, du holder af. Og husk, at smykker er en meget unik og personlig gave. Du kan allerede nu gå på opdagelse blandt alle vores smykker, så du er helt klar til at shoppe julegaver, når Black Friday starter.

Forkæl dig selv på Black Friday.

Du må aldrig glemme at forkæle dig selv, og Black Friday er alletiders mulighed for endelig at købe lige det smykke, du har forelsket dig i.

Lækre materialer og designs.

Vi har et stort udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe i forskellige stilarter, som alle er belagt med ægte guld eller sølv. Så uanset om du er på udkig efter en stjernetegnshalskæde, store runde øreringe eller noget helt tredje, så har vi uden tvivl noget, der vil falde i din smag.

Gå på opdagelse i vores univers, og vær klar til at shoppe amok på Black Friday.

Black Friday øreringe

Øreringe er den perfekte accessory både til hverdag og fest. Hos Pilgrim har vi et stort udvalg af øreringe i forskellige stilarter, farver og størrelser – og på Black Friday kan de blive dine til vilde Black Friday priser. Det eneste, der bliver svært er at vælge. Men hvorfor også holde dig tilbage? Black Friday er en unik mulighed for at få fingrene i alle de øreringe, du går og drømmer om.

Vi har noget for enhver smag, så hvis du ikke allerede har udset dig nogle favoritter, kan du allerede nu gå på opdagelse i alle vores øreringe.

Fordriv ventetiden

Fordriv ventetiden indtil Black Friday med at udforske alle vores øreringe.

Black Friday armbånd

Har du allerede nu forelsket dig i ét eller flere af vores smukke armbånd, så hold ekstra godt øje på Black Friday. Hele dagen har nemlig vilde rabatter på armbånd, og mon ikke ét af dem, du har udset dig, kan blive dit – og så endda til Black Friday priser. Har du ikke set vores armbånd endnu, men går og drømmer om at opgradere dit look? Så lad drømmen gå i opfyldelse.

Gå på opdagelse, og find dine yndlingsarmbånd, så du er klar til Black Friday.

Fordriv ventetiden

Fordriv ventetiden indtil Black Friday med at udforske alle vores armbånd.

Black Friday halskæder

Halskæder er et must-have, når du skal gøre din stil unik og personlig. Den rigtige halskæde kan både nedtone og opgradere dit look alt efter, om du er på udkig efter en helt simpel eller stor, iøjnefaldende halskæde. Og er du én af dem, der bare ikke kan få nok halskæder, så kan du roligt glæde dig til Black Friday. Her har du nemlig muligheden for at få en masse nye halskæder til smykkeskrinet – for hele dagen har vi vilde Black Friday rabatter på netop halskæder!

Du kan allerede nu gå på opdagelse i vores Black Friday univers og finde alle dine favoritter.

Fordriv ventetiden

Fordriv ventetiden indtil Black Friday med at udforske alle vores halskæder.

Black Friday ringe

Smukke ringe kan man aldrig få for mange af – jo flere, jo bedre, så man har en ring til enhver lejlighed. Ringe er også perfekte til at understrege din personlighed og tydeliggøre din unikke stil. Det gode ved ringe er, at de kan mixes lige præcis, som du ønsker og fuldende dit look. Hvis du er på udkig efter nye ringe til din samling, så hold endelig øje på Black Friday, for her har vi nemlig Black Friday priser på alle vores ringe. Uanset om du er til klassiske eller moderne ringe, har vi helt sikkert noget, der matcher din stil.

Start allerede din Black Friday skattejagt her med at udse dig dine yndlingsringe.

Fordriv ventetiden

Fordriv ventetiden indtil Black Friday med at udforske alle vores ringe.

Black Friday ure

Et ur er et must-have i en travl hverdag, og heldigvis har vi et stort udvalg af ure i forskellige stilarter – lige fra moderne til klassiske – så hvis du har planer om at købe et nyt ur, så er Black Friday en alletiders mulighed for at få fat i ét til helt fantastisk ur til helt fantastiske Black Friday priser.

Du kan se alle vores fantastiske ure her og finde ét, der passer lige præcis til din stil.

Fordriv ventetiden

Fordriv ventetiden indtil Black Friday med at udforske alle vores ure.

Black Friday hos Pilgrim

Black Friday er en årlig amerikansk tradition, som vi efterhånden har taget varmt imod her i Danmark også. Begivenheden løber altid af stablen fredagen efter Thanksgiving, nemlig sidst i november. Hermed er det også ofte den dag, hvor julehandlen for mange butikker bliver skudt i gang – gerne med et ordentligt brag. Dette gælder naturligvis også hos Pilgrim. Både i vores fysiske og online butikker vil vi gerne byde vores kunder velkomne til en sand Black Friday-fest med masser af flotte kvalitetssmykker til fabelagtige priser. Er det på tide at opdatere smykke-garderoben, så er det altså nu, du skal holde øje.

Hos Pilgrim finder du smykker til enhver kvinde. Vi har et kæmpe stort udvalg af halskæder, armbånd, øreringe, vedhæng og meget andet, og du finder det i både sølv, guld og rosaguld, så der er noget for enhver smag. Accessories er en uundværlig del af en kvindes stil, da det er med til at sætte det sidste touch og samtidigt gøre stilen personlig og unik. Derfor er det godt at have smykker til enhver lejlighed. Det er nemlig ofte forskelligt, hvad vi gerne vil bære på arbejdet, til familiefødselsdagen og til en aften i byen med veninderne. Skal du ud en aften, så må der typisk gerne være lidt mere skrald på dine accessories, hvorimod vi hælder til noget mere afdæmpet til en dag på kontoret. Men uanset hvad du leder efter, så kan du finde et væld af flotte smykker, som passer til mange forskellige anledninger, lige her på siden. Er du til det meget feminine look, hvor perler og sten dominerer, så er du kommet til det helt rette sted. Er det derimod det lidt mere rå look, der fanger dit blik, så kan du roligt regne med, at vi hos Pilgrim også har et stort udvalg af netop den type smykker.

Kvalitetssmykker på stribe

Når det er Black Friday, så kan du naturligvis hos Pilgrim finde et hav af smykker til fantastiske Black Friday-priser. Alle vores smykker lige fra øreringe, ankelkæder og brocher til halskæder, ure og ringe er lavet af højeste kvalitet, og vi producerer altid vores Pilgrim smykker med stor omhyggelighed for at sikre, at du som kunde får et godt produkt, der lever op til sit navn. Når vi får Black Fever, så skal det være sjovt at shoppe, og det er det absolut hos Pilgrim. Du kan nemlig vælte dig i gode tilbud, og en ny skinnende kæde om halsen eller en blændende ring på fingeren kan få dig til at føle dig som en ny kvinde. Forkæl derfor dig selv med unikke smykker fra Pilgrim og gør alle veninderne misundelige. Nåede du ikke at sikre dit et godt tilbud på Black Friday, så er der ingen grund til panik – vi deltager nemlig også i Cyber Monday, som er mandagen efter Black Friday, hvor vi fortsætter med fantastiske tilbud. Hvis du gerne vil prøve nogle af vores smykker, inden du beslutter dig, så er du mere end velkommen i en af vores fysiske butikker, og ellers vil vi blot opfordre dig til at slå dig løs i alle vores mange gode tilbud her på siden.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret