3 for 2 på alle items - shop her!

Perfekte adventsgaver og kalendergaver

Leder du efter de perfekte advents- og kalendergaver, som vil vække begejstring og gøre dine kære taknemlige? Du kan stoppe din søgning nu. Vi har samlet alle vores yndlingsitems til overkommelige priser, der er perfekte som små treats i december. Og husk, at det ofte er de små gaver, der er de bedste - så hvad er bedre end smykker? Det er den slags små julegaver, der vil blive husket for evigt.

Tilmeld dig, få inspiration og 10% julerabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, modtag vores inspirerende guides til dine decemberkøb og få 10 % på din juleshopping.

Traditionen med de små treats i december

At give advents- og kalendergaver er en hyggelig tradition, hvor hver decembermorgen eller adventssøndag er forbundet med at pakke små hyggelige gaver op. Find dine små personlige og unikke gaver, der siger mere end tusind ord lige her.

Gaveguide til alle budgetter

Vi har udvalgt et skønt mix af halskæder, armbånd, ringe og øreringe belagt med enten skinnende guld eller glitrende sølv, så gå på opdagelse i vores gaveguides, og find advents- og kalendergaver, som matcher dit budget. Og frygt ikke, at det bliver svært at finde gaver til specifikke priser. Vores guide er skræddersyet til forskellige budgetter, så du uden problemer kan finde julekalendergaver til under 500 kr., til under 300 kr. og til under 150 kr.

F O R E V E R F O R T U N E !

Fortune-halskæder bringer held og lykke. Vælg kæden med de ikoner, der symboliserer det, der betyder noget specielt for dig. Lykkeamuletter er et fænomen, der går langt tilbage i tiden, og som har været brugt i tusindvis af år til at beskytte og bringe medgang til den, der bærer den. Lad dig inspirere af vores kollektion af Fortune-halskæder, og vælg den, der symboliserer netop DINE værdier.

A Magical Christmas x Pilgrim

Vores gaveguide er lige, hvad du behøver for at gøre julen magisk og uforglemmelig. Så hvad venter du på? Det er tid til at gå i gang med din juleshopping!

Find personlige adventsgaver fra Pilgrim

Julen er lige om hjørnet, og når først det kolde og mørke efterår er indtruffet, så ser mange frem til december måned. Her bliver gaderne lyst op af blændende julelys, vi tænder stearinlys i vinduerne og vi bruger generelt mere tid på indendørs hygge med vores nærmeste. Ikke nok med at vi fejrer julen sidst i december med god mad og et væld af gaver under juletræet, så forbereder vi os også igennem advent. Julen er nemlig lig med adventsfejringer fire søndage i træk inden selve juleaften. Her er det for mange også en tradition at give en lille gave, og hvad er mere oplagt end et flot smykke til kæresten, veninden eller datteren? De fleste kvinder er vilde med smykker, og bruger dem både til hverdag og fest som en fin accessory, der sætter det sidste touch på looket.

Håndlavede kvalitetssmykker

Leder du efter den perfekte adventsgave til en du holder af, så kan du hos Pilgrim finde massevis af smykker, der vil glæde enhver kvinde på en kold adventssøndag i december. En god adventsgave behøver ikke være stor, dyr og prangende, men kan blot være et par nøje udvalgte øreringe – det er som bekendt tanken, der tæller, og derfor går man som regel ikke galt i byen med et personligt udvalgt smykke. Hos Pilgrim finder du håndlavede kvalitetssmykker til enhver kvinde. Vi har både ure, ringe og armbånd i mange forskellige designs. Hvad end du er på jagt efter klassiske smykker eller nogle med lidt mere kant, så er det altså muligt at finde det her på siden. Køber du et smykke fra Pilgrim, så kan du være sikker på at få fingrene i et unikt smykke, der er lavet af højeste kvalitet og omhyggelighed. Smykker er vores store passion, og derfor bliver der lagt hjerte og sjæl i alle vores produkter. Gå derfor på opdagelse og find små lækkerier til alle dem, du holder af. Det bliver aldrig kedeligt med smykker fra Pilgrim, da du kan kombinere dem på mange forskellige måder, og på den måde opnår et væld af muligheder for at skabe dig et personligt look.