• GAVEGUIDE

    Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge? Bare rolig – vi har dig. Find tidløse, altid in-season smykker og gaver i alle prisklasser til enhver anledning – alt hvad du behøver for at finde den perfekte gave til alle på din liste.

1 af 12
  • GAVER TIL ENHVER ANLEDNING

    Vi har smykker og accessories for alle og til enhver lejlighed. Måske skal du fejre en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller noget helt andet? Find alt, hvad du har brug for, for at gøre dagen speciel for dem du elsker.

  • GAVER DER HOLDER FOR EVIGT

    Hver omhyggelig udvalgt gave bliver til et tidløst udtryk for omtanke, der skaber varige minder. Giv din gave en personlig betydning, så smykket bliver et vedvarende symbol på den særlige forbindelse – skabt til at vare vigt.

1 af 12
  • GAVER UNDER 300 KR.
    Hvem siger, at smykker skal være dyre? Vi sørger for elegance til alle! I denne kategori har vi fundet forskellige smykker til under 300 kr. Bliv inspireret og find en gave, der passer indenfor dit budget uden at gå på kompromis med hverken ønsker eller stil.

    Shop gaver under 300 DKK

1 af 12
  • 0116 027 Pilgrim 2024 1 Flatlays CLASSIC IOVA
  • GAVER OVER 350 KR.
    Leder du efter de helt enestående gaver? Vi har sørget for, at du kan få inspiration til, hvilke items du kan vælge imellem til over 350 kr. Udforsk vores kollektioner og find den perfekte gave til en særlig person. Eller måske dig selv? Du kan også købe smukke gaveæsker for at gøre gaven endnu mere speciel.

    Shop gaver over 350 DKK

  • 0121 023 Pilgrim 2024 1 Flatlays CLASSIC IOVA 2
1 af 12
  • ONLINE GAVEKORT

    Er du stadig i tvivl om, hvilket smykke du skal vælge? Heldigvis har vi også et digitalt gavekort, som du kan købe og modtage på e-mail få sekunder efter dit køb. I e-mailen vil der være instruktioner til, hvordan du indløser dit gavekort i check-out. Når du giver gavekortet i gave, kan du enten printe vores printvenlige version eller sende e-mailen videre til den ønskede e-mailadresse.

    Vær opmærksom på, at online gavekort kun kan bruges i webshoppen og udløber efter tre år. Gavekort som er købt i vores butikker, kan kun bruges i butikkerne og udløber efter tre år.

    Giv et gavekort