3 for 2 på alle items - shop her!

Der er heldigvis altid noget at fejre og mange fester at glæde sig til. Bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, studenterfester og måske bare hverdagens fest, som heldigvis sniger sig ind fra tid til anden. Smykker og fester går hånd i hånd. En uundværlig del af dit fest outfit og den helt perfekte gave.

Drys glitter på hverdagen

Store, iøjnefaldende og prangende smykker egner sig godt til fest, mens mere enkle smykker kan være bedre i hverdagen. Smykker, som er smukke og understreger dit look, men som alligevel er så klassiske, at de passer til alle dine outfits. På pilgrim.dk har vi samlet et potpourri af smykker i et tidløst design, der gør hver dag til en fest. Lad dig forføre af vores uimodståelige udvalg af everyday heroes.  

Festsmykker og fødselsdage

Fødselsdage er altid en fest og en god anledning til at tage festsmykkerne frem eller måske give et smykke i fødselsdagsgave? Når du skal give en rigtig god gave, skal du selvfølgelig huske at tænke på hende, du skal give den til. Hvilken type er hun? Hvad har hun ellers af smykker? Kan hun godt lide en stil, der står ud, eller er hun mere til klassiske, enkle smykker? Her på siden har vi gjort det nemt for dig at vælge den perfekte gave, der vil glæde din veninde, datter, mor eller søster mange år frem.

Best Birthdays

Studenterfesternes smukke smykker

Studenterne springer ud, og alle de smukke smykker viser sig endelig på den bare hud efter mange måneder gemt bag bøger. Til alle festerne hører smykker i alle afskygninger. Øreringe, fest armbånd, halskæder, ankelkæder og ringe. Giv den gas. Understreg med dine smykker, hvem du er, og nyd, at verden ligger åben. Du kan gøre, hvad du vil. Festlige øreringe; farverige, prangende halskæder; ringe, der smyger sig op ad fingeren. Alt er tilladt. Stilen er din egen.
Et smykke er også en fantastisk studentergave, for det holder for evigt og vil altid minde om en helt vidunderlig tid med gode venner, glade forældre og stolte bedsteforældre.

Pynt på studentertiden

Smykker til bryllupsfester

Til et bryllup er et smykke en vigtig del af dit fest outfit. Uden smykker vil kjolen se bar ud. Smykker skal understrege, hvem du er, så du kan næsten tillade dig alt, men en god tommelfingerregel er ikke at lade smykkerne konkurrere med hinanden eller kjolen. Det betyder, at du skal vælge et element i dit outfit, som skal have lov til at fylde og stjæle opmærksomheden. Er kjolen i sig selv farverig, prangende og festlig, skal smykkerne være mere enkle, mens det kan give en god kontrast at vælge et smykke, fx en halskæde med farverige sten, hvis kjolen er enkel og kalder på modspil. Gå om bord i vores brusende udvalg af smykker til bryllupsfester.

Bryllup

Konfirmationssmykker

Konfirmationer er forårets højdepunkt, og smykker er en oplagt konfirmationsgave – foruden du selvfølgelig skal have smukke smykker på, når du skal til konfirmation. Skal du give et smykke i konfirmationsgave, er det en god ide at vælge en klassisk stil, så det ikke går af mode, og konfirmanden kan have glæde af det mange år frem. Flere ønsker at give en personlig smykkegave, som fx kan være et armbånd eller en halskæde med en charm eller et andet symbol, som minder hende om noget, I har sammen. Vi hjælper dig med at finde den perfekte konfirmationsgave.

Konfirmation

Gaver, smykker og smykkegaver

Bryllupsfester, konfirmationsfester, sommerfester, fødselsdagsfester, studenterfester. Tre elementer hører altid med: gaver, smykker og smykkegaver. Et smykke holder evigt og kan rumme mere kærlighed end 1.000 ord – foruden en masse minder og gode fortællinger om hende, du skal give smykket. Det skal altså være det helt rigtige – og selvfølgelig passe til dit gavebudget.
Få gode ideer i vores gaveguide, hvor vi har opdelt smykkerne efter pris, så du kan føle dig helt tryg ved at finde den perfekte gave.

Tjek vores gaveguide ud

Pssst! Vil du have dugfrisk fashioninspiration i din indbakke?