3 for 2 på alle items - shop her!

Must-haves til julens fester

December er en måned fyldt med masser af festlige begivenheder og hyggelige sammenkomster – du har masser af chancer for at shine i sæsonens outfits med smukke smykkelooks.

Tilmeld dig, få inspiration og 10% julerabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, modtag vores inspirerende guides til dine decemberkøb og få 10 % på din juleshopping.

Smykker til alle budgetter

Det kan det være svært at blive ved med at opfinde dybe tallerkner, når det kommer til accessories. Men bare rolig, vi har klaret det for dig. Vi har nemlig udvalgt alle vores favoritsmykker, der er perfekte til en hel måned fyldt med fester. Og don’t worry – dit julebudget skal ikke spænde ben for dit fuldendte look. Vi har nemlig lavet en guide med perfekte items til alle pengepunge:

Find de perfekte items til jul og nytår

Vores fest-favoritter vil kunne redde stort set alle outfit-kriser og sørge for, at du ser fantastisk ud hele december og ikke mindst på årets sidste dag, når klokken slår 00:00.

Vores fest-favoritter er et cool mix af smykker belagt med skinnende guld eller funklende sølv. Så uanset om du bedst kan lide iøjnefaldende statement smykker eller mere minimalistiske smykker, har vi noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores store udvalg af:

Festlige halskæder

Pyntende armbånd

Dekorative ringe

Favorit-øreringe

Unikke ure

Vær modig!

… Og tøv nu ikke med at være modig og gøre noget lidt usædvanligt. December er måneden, hvor du passende kan skeje ud og give den gas med alt, der glimter. Og hvilken bedre lejlighed end nytårsaften til at lave et fortsæt om at tilføre mere glitter til dit liv?

Se alle vores fest-favoritter, og vær klar til at springe ind i det nye år og alle andre fester med stil.

Stay tuned

Hvis du vil være sikker på at få masser af masser af inspiration til gavekøb, festlooks og hjælp til at fylde ønskesedlen op med smukke smykkeønsker, så stay tuned – vi har masser af juletreats i ærmet til dig!

Inspirér mig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, modtag vores inspirerende guides til dine decemberkøb og få 10 % på din juleshopping.

Nytårssmykker fra Pilgrim

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet og hvilken bedre anledning til at gå all in på smykkefronten? Vi har samlet en masse perfekt nytårsbling, som uden tvivl vil opgradere dit look, så du kan blive klar til en festlig aften sammen med venner eller familie. Der bliver ofte lagt op til det helt store arrangement nytårsaften - dog er det meget forskelligt, hvordan folk vælger at fejre det. Uanset hvordan din nytårsaften kommer til at forløbe sig, så er det altid en god undskyldning for at shoppe et par lækre nye øreringe. Du har måske allerede sikret dig en ny kjole til lejligheden, så tag et kig her på siden og find dit nytårs must have, som fuldender looket.

De perfekte accessories

For at fuldende en god og vellykket nytårsaften hører sig mange ting til. Det rette selskab og en lækker menu er absolut nogle af de vigtigste elementer, men det skal bestemt ikke undervurderes, at et perfekt outfit også betyder noget på aftenen. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, og har du fx været ude at købe ny kjole, så mangler du sikkert de helt rette accessories til at sætte prikken over i’et på looket. Derfor kan du med fordel dykke ned i vores store udvalg af smykker fra Pilgrim. Vi har både halskæder, armbånd, ringe, ankelkæder og mange andre typer smykker, som alle blot vil tilføje noget lækkert til dit nytårslook. Hvad end du er til de helt klassiske smykker eller er mere vovet og kan lide noget, der er lidt anderledes, så er der rig mulighed for at finde noget her på siden. Alle vores smykker er håndlavede i bedste danske kvalitet, og vores store passion for godt håndværk er dét, der sikrer dig et helt unikt produkt, hver gang du handler hos Pilgrim.

Skyd nytåret ind med stil

Få styr på stilen til nytårsaften med nye smykker fra Pilgrim. Kombinér, som du vil, og skab på den måde dit helt eget, personlige look, som dine veninder uden tvivl vil misunde dig for. Nogle gange er det de små detaljer, der gør forskellen, og det er ofte med de rette smykker, du kan ændre dit outfit til enten at blive mere nedtonet eller mere festligt. Nytårsaften er det absolut tilladt at give looket fuld gas. Her skal den ikke have for lidt, så et par store øreringe og et ur eller armbånd i samme stil er helt sikkert oplagt på den store aften. Sikr dig flotte smykker i dag, som får dig til at stråle, så du kan skyde nytåret ind med stil. Har du lidt svært ved at beslutte lige præcis, hvilke øreringe der passer bedst til nytårskjolen, så er du altid velkommen i vores fysiske butikker, hvor du kan prøve de forskellige smykker. Og ellers opfordrer vi dig til at slå dig løs online. Køb i dag og vi leverer direkte til din hoveddør.