Unikke chakra-sten

Balance i sind, krop og sjæl

De unikke chakra-sten, som formidler den særlige magiske stemning, der er i L.A, er ikke bare smukke. De har også en evne til at rense sind, krop og sjæl ved at fremkalde positiv energi omkring den, der bærer dem.


Chakra-halskæder

Hver sten i chakra-halskæderne er unik og har en særlig farve og betydning. De er alle forbundet med en af de syv afbalancerende chakraer. Chakraer er energipunkter i vores krop, og det menes, at vi kan arbejde med dem for at skabe den rette balance i vores indre liv.

Stenene i halskæderne er ægte og håndlavede for at bevare et naturligt look og samtidig tilføre det ekstra raffinement.

Chakra-halskæderne fra Pilgrim balancerer med deres minimalistiske kæde smukt mellem trendy æstetik og dyb spiritualitet. En fantastisk smykkekollektion, der fanger tidens trends og minder os om det, stenene repræsenterer.

Vælg mellem krystal, ametyst, amazonit, rosenkvarts, citrin, karneol og sort agat og find din personlige chakra-halskæde.

Chakra-halskæder

Hver sten i chakra-halskæderne er unik og har en særlig farve og betydning. De er alle forbundet med en af de syv afbalancerende chakraer. Chakraer er energipunkter i vores krop, og det menes, at vi kan arbejde med dem for at skabe den rette balance i vores indre liv. Stenene i halskæderne er ægte og håndlavede for at bevare et naturligt look og samtidig tilføre det ekstra raffinement. Chakra-halskæderne fra Pilgrim balancerer med deres minimalistiske kæde smukt mellem trendy æstetik og dyb spiritualitet. En fantastisk smykkekollektion, der fanger tidens trends og minder os om det, stenene repræsenterer. Vælg mellem krystal, ametyst, amazonit, rosenkvarts, citrin, karneol og sort agat og find din personlige chakra-halskæde.


Crown chakra
Quartz Crystal
Positivity, concentration, balance
Third eye chakra
Amethyst
Intuition, awareness, peace
Throat chakra
Amazonite
Communication, trust, clarity

Crown chakra
Quartz Crystal
Positivity, concentration, balance

Third eye chakra
Amethyst
Intuition, awareness, peace
Heart chakra
Rose quartz
Love, friendship, happiness
Solar plexus chakra
Citrine
Strength, protection, confidence
Sacral chakra
Carnelian
Courage, creativity, harmony
Root chakra
Black agate
Stability, grounding, prosperity
Throat chakra
Amazonite
Communication, trust, clarity

Vil du være den første der får besked, når nye kollektioner lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.