Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Læs mere om vores grønne rejse her ♡

Christmas is for sharing

Julen er tiden hvor vi deler alt det gode. Hyggelige stunder, nye minder, langsomme dage foran pejsen, kærlighed og tid sammen med familie og venner. Julen er tiden, hvor vi søger hyggen, julestemningen og glæden ved at give de hjertevarme knus og gaver.
Julen handler om at dele alt det gode – julehyggen, omsorg og gode minder – og vi kan næsten ikke vente med at dele den med jer


Christmas is for sharing LOVE

Julen er fyldt med glæde og kærlighed – at dele julen og kærligheden med dem vi elsker, er selve hjertet af julens magi.
Udforsk vores Pilgrim udvalg af smykker, der får os til at ELSKE julen – kærligheden til at give og dele juleglæden med andre og os selv ♡


Christmas is for sharing gifts

Vi elsker jul for alt, hvad den er. Glæden ved at være sammen, glæden ved at dele julemagien og glæden ved at give. Findes der nogen bedre følelse end at finde den helt rigtige gave at give?
Vi har fundet et par favoritter som inspiration


Christmas is for sharing the holiday spirit

Julesange, gløgg, funklende julelys og familie og venner. Julemagien og hyggen er over os. Tjek vores absolutte favoritter til at sætte et funklende prik over hyggen – som gave eller en velfortjent selvforkælelse.


Christmas is for sharing memories

Det er tid til at skabe og dele nye minder sammen med dem, du holder af. Det er den tid på året, hvor vi samles og skaber minder og fortællinger ♡ Hvilket smykke skal være en del af dine juleminder? Her er et par af vores yndlinge.Hvis du vil være sikker på at få masser af inspiration til gavekøb, festlooks og hjælp til at fylde ønskesedlen op med smukke smykkeønsker, så stay tuned her – vi har masser af juletreats i ærmet til dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, modtag vores inspirerende guides til dine decemberkøb og få 10% på din juleshopping.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret