3 for 2 – Ringe & Øreringe

En Magisk Jul x Pilgrim

December er over os, og det er tid til at komme i julestemning. Julen er gavernes fest, og vi har bestemt os for at agere julemandens lille hjælper og guide dig igennem junglen af decembershopping.

Glæd dig til:

Guides til alle julens gaver

Trends, der fuldender dit decemberlook

Inspirerende juleartikler

Hold dig opdateret

Vi vil offentliggøre inpirationsguidene løbende, så du skal huske at holde dig opdateret her på siden, hvis du mangler inspiration til julens shopping. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi lover at holde dig opdateret på alt, hvad du behøver at vide om juleshopping, fashion smykker og ure, specielle tilbud og inspirationsguides.

Guides og inspiration til en smuk jul

Med guides og inspiration til vores fantastiske univers af fashion smykker og ure, er hjælpen nær, uanset om det handler om gaver til dem, du holder af eller den perfekte prik over i’et på dit eget decemberlook.

Gaver og looks til ethvert budget

Hver enkelt guide er tilpasset forskellige prisgrupper, så der er noget for enhver smag og for ethvert budget. Ved du ikke, hvad du skal give din veninde, kæreste, søster eller mor i julegave - eller hvad du selv skal ønske dig eller have på af smykker til julens mange fester?
Ingen julestress. Du kan blot sætte dig godt tilrette og begynde at gå på opdagelse i vores juleunivers. Vi hjælper dig med al den inspiration, du har brug for.

Juleinspiration for alle

Med andre ord: Dette univers er fyldt med inspiration til, hvad du kan ønske dig, hvad du kan give dine kære i gave, og vores bud på de bedste festsmykker. Så uanset om du bedst kan lide at have styr på al dine juleshopping i god tid eller venter til sidste øjeblik, lover vi dig, at du kan finde alt det, du har brug for til en magisk og uforglemmelig jul.

God shoppelyst og smuk jul

Du kan rolig bestille dine julegaver hos Pilgrim

Her i juletiden er vi selvfølgelig ekstra opmærksomme på at levere dine varer hurtigt.

Sidste frist for ordre, der skal leveres inden juleaften, er følgende:

d.19.dec. – forsendelser til Danmark

d.14.dec. – forsendelser til Norge

d.17.dec. – øvrige lande

Bemærk, din ordre skal være os i hænde senest kl.13. på ovenstående datoer.

Der vil blive sendt ordrer fra vores lager frem til d. 21. dec kl 13.

*Alle smykker kan ombyttes eller refunderes indtil den 14. januar i henhold til vores returpolitik.

Byd julen velkommen med smykker fra Pilgrim

Når bladene begynder at falde fra træerne, dagene bliver mørkere og koldere, og vi begynder at tænde stearinlys indenfor, så kan vi alle mærke, hvordan julen så småt nærmer sig. Og selvom mange foretrækker sommerhalvåret, så er der bestemt også noget charmerende over efteråret og vinteren. Det er her, vi trækker os indenfor med tæpper og film og hygger os med dem, vi holder allermest af. Julen er den sødeste tid på året, og det er samtidig en anledning til at forkæle vores nærmeste med fine gaver.

Spred juleglæde med flotte smykker

Er du på jagt efter en personlig gave til din kæreste, veninde, søster eller mor, så er det svært at gå galt i byen med smykker fra Pilgrim. Her kan du finde et smykke, som passer lige præcis i den stil, du ved modtageren kan lide. Vi har både halskæder, øreringe og armbånd i mange forskellige designs og stilarter, så der er noget for enhver smag. Vores smykker kommer med og uden perler, forskellige typer sten, og i både meget feminine modeller og nogle, der er rå med lidt mere kant. Uanset hvilket smykke du finder passende som julegave, så er du sikret dansk design i topkvalitet. Alle vores smykker er håndlavede og altid fri for nikkel, og netop dette er din garanti for et unikt smykke, der er lavet med øje for detaljen.

De fleste kvinder elsker smykker i stort set alle udformninger. En smuk ring eller et nyt ur er altid et hit, og med smykker fra Pilgrim kan enhver kvinde blive klædt på til både hverdag og fest. Til hverdag er det måske at foretrække, at smykkerne er klassiske og nedtonende, hvorimod der til en tur i byen med veninderne gerne må være lidt mere fokus på accessories og både antallet af smykker, men også typen. Lige meget om du er på udkig efter en smykkegave til det ene eller det andet formål, så kan du med garanti finde det her på siden. Skal du derudover selv være klar til alle julens mange fester, så kan det være du her på siden også falder over et flot smykke til dig selv. Måske har du allerede købt en ny kjole til firmajulefrokosten, men mangler lige den sidste finish for at færdiggøre looket. Med en Pilgrim kæde om halsen, kan du sætte prikken over i’et på dit outfit.

Køb hos Pilgrim

Når julen er over os, og mange bruger december måned på at stresse rundt i forsøget på at nå alle de mange praktiske ting, der skal på plads, så er det vigtigt at huske at bruge god tid på at finde de helt rigtige gaver til dem, vi holder af. Gør du dig i god tid nogle forberedelser, så er der også større chance for, at du får fat i netop de ting, du har udset dig. Det samme gælder, hvis du har udtænkt dig et flot smykke fra Pilgrim til en særlig person. Køb online her på siden eller kig forbi en af vores mange fysiske butikker. Pilgrim ønsker alle kunder en glædelig jul!