Vores favoritter til dit efterårslook. Shop seasonal favourites her!

Christmas Celebrations

Must-haves til julens fester

December er en måned fyldt med masser af festlige begivenheder og hyggelige sammenkomster – du har masser af chancer for at shine i sæsonens outfits med smukke smykkelooks. Færdiggør dit julefrokost-look med bl.a. en halskæde, et par øreringe eller et lækkert armbånd.

Tilmeld dig, få inspiration og 10% julerabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, modtag vores inspirerende guides til dine decemberkøb og få samtidig 10% på din juleshopping.

Find de perfekte items til julefrokosten

Vores fest-favoritter vil kunne redde stort set alle outfit-kriser og sørge for, at du ser fantastisk ud hele december og ikke mindst på årets sidste dag, når klokken slår 00:00. Vores fest-favoritter er et cool mix af smykker belagt med skinnende guld eller funklende sølv. Så uanset om du bedst kan lide iøjnefaldende statement smykker eller mere minimalistiske smykker, har vi noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores store udvalg af:

Smyk dig til julens fester med smykker fra Pilgrim

De fleste kvinder elsker smykker i stort set alle udformninger. En smuk ring eller et nyt ur er altid et hit, og med smykker fra Pilgrim kan enhver kvinde blive klædt på til både hverdag og fest. Til hverdag er det måske at foretrække, at smykkerne er klassiske og nedtonende, hvorimod der til en tur i byen med veninderne gerne må være lidt mere fokus på accessories og både antallet af smykker, men også typen. Måske har du allerede købt en ny kjole til firmajulefrokosten, men mangler lige den sidste finish for at færdiggøre looket. Med en Pilgrim kæde om halsen, kan du sætte prikken over i’et på dit outfit. Alle vores smykker er håndlavede og altid fri for nikkel, og netop dette er din garanti for et unikt smykke, der er lavet med øje for detaljen. Shop halskæder her.

Vær modig!

… Og tøv nu ikke med at være modig og gøre noget lidt usædvanligt. December er måneden, hvor du passende kan skeje ud og give den gas med alt, der glimter. Julens fester er en perfekt mulighed for at tilføre mere glitter til dit liv.

Se alle vores fest-favoritter her, og vær klar til fester med stil.

Smykker til alle budgetter

Det kan være svært at blive ved med at opfinde dybe tallerkner, når det kommer til accessories. Men bare rolig, vi har klaret det for dig. Vi har nemlig udvalgt alle vores favoritsmykker, der er perfekte til en hel måned fyldt med fester. Og don’t worry – dit julebudget skal ikke spænde ben for dit fuldendte look.


Skyd nytåret ind med stil

Få styr på stilen til nytårsaften med nye smykker fra Pilgrim. Kombinér, som du vil, og skab på den måde dit helt eget, personlige look, som dine veninder uden tvivl vil misunde dig for. Se her for mere inspiration og guide til nytårs-looket.

God shoppelyst og glædelig jul ❤


Hvis du vil være sikker på at få masser af inspiration til gavekøb, festlooks og hjælp til at fylde ønskesedlen op med smukke smykkeønsker, så stay tuned her – vi har masser af juletreats i ærmet til dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, modtag vores inspirerende guides til dine decemberkøb og få 10% på din juleshopping.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret