Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER 💥 💥

PARIS FASHION WEEK RECAP

Chunky statement smykker har fundet sin vej tilbage på Catwalken.
De har overtaget dit Instagram feed og ikke mindst, Paris Fashion Week.Vi så sidst chunky chains tilbage i 1990’erne, hvor de var overalt at finde på modellerne på catwalken hos både Dior og Chanel, og endelig er de tilbage.

Vi kan i høj grad takke Bottega Venetas Daniel Lee, tidens mest hypede designer, for dette, da han igen sendte modeller på catwalken med fashionable chunky chains – og hurtig spredte trenden sig til alle tidens mest populære influencers. De store kæder er overraskende brugbare og stilfulde på samme tid, men på en nonchalant facon, der giver noget ekstra til selv det mest enkelte look.

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out


Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

"Statement necklaces are the jewellery of the hour – they're easily combined with simple and classic styles, and here at Pilgrim, we're naturally bang on trend."


Statement-kæder er sæsonens hotteste trend. Disse kæder er kraftige og dramatiske og giver et dristigt udtryk, hvilket gør dem ideelle, hvis du vil skille dig ud. Skab et råt look med statement-kæder, som gør dit hverdagslook endnu mere cool! Med den dekorative og nyttige detalje kan du både bære kæden på siden, på ryggen eller foran, alt efter hvordan du ønsker at style dit look.Vælg imellem chunky halskæder i forskellige metaller og med forskellige udtryk – alle dog med det til fælles, at de giver dig moderigtig kant og kan løfte et pænt outfit til absolutely fabulous.

Uanset om du er til guld, sølv eller rosaguld, har vi statementsmykker til lige præcis dig. Så sæt power på dit udtryk, og shop tidens store smykketrend her.

Bring out your personal style at work with a large, simple bracelet or ring, and add more large bracelets and rings for an evening out.


Sold out
Sold out
Sold out
Sold out


Uanset om du foretrækker jeans og en t-shirt, eller du er til det helt store skrud, er statementsmykker det ultimative tilbehør. En chunky, stor halskæde og et par chunky hoops til en enkel t-shirt eller bluse, pifter hele outfittet op og giver det nyt liv og kant.

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out


Opdatér smykkegarderoben med de perfekte, store armbånd, der passer til både hverdag og fest. Enkle, delikate armbånd er perfekte til mange lejligheder, men vil du være med på den sidste nye must-have smykketrend, er nøgleordene stort og statement-agtigt.

Store, chunky armbånd gør sig utrolig godt på et bart håndled – enten alene eller i kombination med klassiske og tidløse armbånd eller sammen med andre statement-smykker.

Du kan få kraftige armbånd, der er helt enkle i sit udtryk, eller du kan gå i en anden retning og vælge chunky with a twist; statement-smykker, der enten består af sten, lænker, kraftige kæder eller noget helt fjerde, der skiller sig ud fra mængden. Mix og match, som du synes – i statement-trenden er alt tilladt.

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out


Photography: Elisabeth Eibye
Styling: LOAD CREATIVES
Talents: @tinanhansen, @beatricerigby, @annakatinkafehr
& @annaaagaardk
Vil du være den første der får besked, når nye kollektioner lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret