Vores favoritter til dit efterårslook. Shop seasonal favourites her!

Festival Forever

Sommer, sol, rytmer på tværs af scener, iskolde drikke og FASHION, FASHION, FASHION. Det er indbegrebet af festivalsæson, hvor vi rocker til favoritmusik og fester, til solen står op. Til et gennemført festival outfit hører naturligvis lækre smykker, og heldigvis passer sommerens mode perfekt til rock ’n’ roll. Dans ned gennem teksten, og læs om sommerens mode, og hvordan du passer på dine festivalsmykker.

Festival outfits 2020

Når du skal på festival, må dit festival outfit gerne være rock ’n’ roll. Heldigvis går det godt i spænd med sommerens smykkemode, som dikterer store smykker. Lange øreringe, creoler, prangende halskæder, store ringe med masser af pynt og en lækker ankelkæde. Et trendy festival outfit er ofte enkelt ved lækre jeans, en tanktop og nogle fede gummistøvler, boots eller sandaler – alt efter det danske sommervejr – og der passer store smykker også perfekt ind. De jazzer stilen op og sætter prikken over i’et på dit festival look.


Er du en guld- eller sølvpige?

De fleste kvinder sværger til enten guld- eller sølvbelagte smykker. Materialerne er smukke på hver sin måde, men ligesom med farverne sort og hvid kan de få forskellige udtryk frem og hver især passe bedre til nogle stiltyper og outfits end andre. For at gøre det nemt for dig har vi på pilgrim.dk selekteret de to materialer, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over smykkeudvalget inden for de to kategorier.


Pas på dine smykker

Smykker fra Pilgrim er altid produceret af rene materialer, så du kan være tryg ved at gå med dem og ikke behøver spekulere på allergier og overfølsomhed. Alle smykker er bly- og nikkelfri. De er belagt med ægte guld eller sølv, og lavet på en base af zink eller messing. På vores ørestikker, er metalstaven der går gennem øret, altid lavet af kirurgisk stål. Pilgrims smykker er også håndlavede af dygtige håndværkere, der går op i kvalitet og detaljer.
Har festivalen været lidt for hård ved dine smykker, er den bedste måde at rense dem på at bruge en blød klud og tørre dem godt og grundigt af, så sved, regn, parfume (eller anden kemi fra huden) ikke ødelægger materialerne. Få flere tips til at passe på dine yndlingsitems lige her.Hold dig opdateret og vær altid med på de smukkeste smykketrends. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner. Samtidig får du 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret