Køb 2 items og få 20% - shop her!  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK   |  Hurtig levering - 1-2 dage | 30 dages returret

Gratis fragt over 300 DKK

30 dages returret

Hurtig levering - 1-2 dage

Smykker er den perfekte og mest personlige gave, du kan give til én du holder af, når der er en anledning til det. Fx som fødselsdagsgave, julegave, bryllupsgave, studentergave, barselsgave, Mors dags-gave, valentinsdagsgave eller bare fordi-gave.
For at hjælpe dig med at finde den perfekte gave har vi i denne overskuelige gaveguide samlet en masse af vores yndlingssmykker og opdelt dem efter pris og anledning.


Julegaver

Når julen er over os, og mange bruger december måned på at stresse rundt i forsøget på at nå alle de mange praktiske ting, der skal på plads, så er det vigtigt at huske at bruge god tid på at finde de helt rigtige gaver til dem, vi holder af. Gør du dig i god tid nogle forberedelser, så er der også større chance for, at du får fat i netop de ting, du har udset dig. Det samme gælder, hvis du har udtænkt dig et flot smykke fra Pilgrim til en særlig person.

Alt, hun ønsker sig til jul

Er du på udkig efter den perfekte julegave til din kæreste, kone, søster, mor eller én, der bare er helt speciel? Du behøver ikke lede videre. Vi ved nemlig lige præcis, hvad kvinderne i dit liv ønsker sig under træet. Vi har samlet et stort udvalg af alle vores yndlingssmykker for at hjælpe dig på vej. Og husk, at smykker er den ultimative favorit, når du skal vise din kærlighed.

 

Perfekte adventsgaver og kalendergaver

Leder du efter de perfekte advents- og kalendergaver, som vil vække begejstring og gøre dine kære taknemmelige? Du kan stoppe din søgning nu. Vi har nemlig nedenfor samlet alle vores yndlingsitems til overkommelige priser, der er perfekte som små treats i december. Og husk, at det ofte er de små gaver, der er de bedste - så hvad er bedre end smykker? Det er den slags små personlige julegaver, der vil blive husket for evigt.

Dit stjernetegn fortæller din historie

En sikker favorit er stjernetegnshalskæder. Lækre kæder med vedhæng dekoreret med smukke krystalsten, der på smukkeste vis illustrerer dit personlige stjernetegn. Shop stjernetegnshalskæder her.

Gaveguide til alle budgetter

Vi har udvalgt et skønt mix af halskæder, armbånd, ringe og øreringe belagt med enten skinnende guld eller glitrende sølv, så gå på opdagelse i vores gaveguides, og find advents- og kalendergaver, som matcher dit budget. Og frygt ikke, at det bliver svært at finde gaver til specifikke priser. Vores guide er skræddersyet til forskellige budgetter, så du uden problemer kan finde julekalendergaver til under 500 kr., til under 300 kr. og til under 150 kr. Se gaveguide til alle alle budgetter her.

Smukke julegaveønsker

Mangler du inspiration til, hvilke smykker du skal ønske dig? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har helt sikkert lige, hvad du leder efter - og helt sikkert også lige det, du ikke vidste, du ledte efter. Kig her og tilføj favoritter til ønskelisten.

Du kan rolig bestille dine julegaver hos Pilgrim

Her i juletiden er vi selvfølgelig ekstra opmærksomme på at levere dine items hurtigt. Sidste frist for ordre, der skal leveres inden juleaften, er følgende:

  • D. 20. december kl. 10: Forsendelser til Danmark / hjemmelevering
  • D. 21. december kl. 10: Forsendelser til Danmark / pakkeshoplevering
  • D. 17. december kl. 10: Forsendelser til Norge
  • D. 19. december: Øvrige lande

Alle gaver kan ombyttes eller refunderes indtil den 14. januar 2019 i henhold til vores returpolitik.

Smukke gavesæt

Der findes ikke en bedre fødselsdagsgave eller julegave end et smukt smykkesæt. Og der findes ikke en nemmere måde at købe gaver på end at købe smykkesæt online. Vi hjælper dig med gaven til hende, der har alt; den perfekte, personlige gave og gode gaveideer til din veninde, mor, søster, kæreste eller hustru. Bliv forgyldt af vores udvalg, og giv gode gaver. Hos Pilgrim finder du smukke smykkesæt, som består af en halskæde med vedhæng og et par øreringe - belagt med enten guld, sølv eller rosaguld. Dette feminine sæt af smykker kan bæres enkeltvis eller i kombination med hinanden. Det er det perfekte gavesæt til jul, bryllup, fødselsdag eller til Valentins dag - til din mor, veninde, søster eller kæreste.

 

Gaver under 500 kr.

Uanset om du er ude efter vilde statement-smykker eller mere fine og simple items, har vi et stort udvalg i alle prisklasser. Og for at gøre indpakningen til noget helt særligt, finder du også enkle og elegante gaveæsker til at komme smykkerne i. Her har vi samlet en masse fantastiske smykker til under 500 kr. Med det gavebudget kan du komme rigtig langt hos Pilgrim, og for kun 10 kr. oven i prisen kan du få enkle gaveæsker, der gør gaven til kvinden i dit liv ekstra lækker at give. Tag et kig, og find den perfekte gave til én, du holder af. Vi har et stort udvalg af unikke smykker, så uanset om du er på udkig efter en halskæde, et armbånd, en ring eller øreringe, så har vi det!

 

Gaver under 300 kr.

Alle skal have råd til et smukt smykke – eller flere. Det har du hos Pilgrim, og på denne side kan du få inspiration til, hvilke fantastiske styles og items du kan få for under 300 kr. Gå på opdagelse blandt de smukke sager, og find den perfekte gave til din kæreste, mor, søster, datter eller bedstemor. Eller måske dig selv? Vi har fundet en masse fine items i et fint miks af forskellige metaller, så uanset om du er på udkig efter smykker belagt med guld, sølv, rosaguld eller hæmatit, så har vi det! Du finder også enkle gaveæsker til hendes yndlingssmykker.

 

Gaver under 150 kr.

Hvem siger, at smykker behøver at være dyre? Her finder du alle vores must-have items til under 150 kr. Hvis gavebudgettet ikke er det største, og/eller du blot ønsker at give en lille ting med en stor betydning, finder du den her. Vi har udvalgt nogle fantastiske items til dig, bl.a. mange forskellige øreringe lige fra creoler og hoops til ørestikker, så der er noget for enhver smag. Og husk, at vi også har enkle gaveæsker, så smykkerne til kvinden i dit liv kan blive pakket smukt ind.

 

Gaver til fødselsdag

Den perfekte gave til hende, der har alt, er et smykke. Kvinder kan aldrig få for mange smykker, og hvert eneste smykke er personlig og fortæller en historie og får hende samtidig til at tænke på den person, der har givet det. Og så er smykker en accessory, der kan give garderoben et nyt pift – foruden selvfølgelig, at moden inden for smykker hele tiden ændrer sig, og hun selvfølgelig er nødt til at dresse sig med nye, hotte items. Ja, der er mange grunde til at give din kæreste, veninde, søster, kollega eller mor et smykke i fødselsdagsgave. Hvis du ikke har fået nogen fødselsdagsønsker af hende, du skal give gave, kan det være svært at finde en god fødselsdagsgave. Men bare rolig, vi har nemlig sammensat en gaveguide, der gør det nemt og overskueligt at finde præcis den gave, som passer til fødselarens drømme. Bliv forgyldt af vores udvalg til fødselsdag, og giv gode gaver.

 

Gaver til bryllup

Et smykke er altid en god gaveide, for det varer evigt og er en personlig bryllupsgave. Med et smykke kan du fortælle om dit forhold til bruden eller fremhæve, hvad der netop gør hende smuk. Det kan være, I har oplevet noget unikt sammen, som et smukt symbol eller en charm kan vise, eller du ved, hun altid har været glad for specielle sten, design eller materialer. Det kan også være, bruden har specifikke ønsker til sit bryllup?
På Pilgrim hjælper vi dig godt på vej, så du er sikker på at finde den helt perfekte gave til brylluppet. Gå på opdagelse i vores gaveguide, og find gaven, der passer til både budget og brud.

 

En personlig barselsgave

Et smykke som barselsgave er en gave, der er givet med hjertet. Smykker er meget personlige for mange kvinder, og et smykke givet i kærlighed vil derfor betyde noget særligt for den nybagte mor. Der findes flere forskellige mor-/barn-halskæder, der symboliserer det bånd, der er mellem moderen og den nyfødte baby, men der findes også flere andre personlige smykker, der vil vække lykke som barselsgave. Fx forbogstavet i babyens navn, hvis du kender det, eller måske to bogstaver – et for moderen og et for barnet. Du kan også gå efter en halskæde med babyens stjernetegn, eller hvad med en smuk ring, som den nybagte mor kan se på, hver gang hun bruger hænderne?

Pilgrim gavekort

Vær sikker på, at gaven passer – køb et gavekort til en, du holder af. Så kan den heldige modtager selv vælge stil, metal og smykke. Et Pilgrim-gavekort er elektronisk, dvs. få sekunder efter, du har bestilt, modtager du det pr. mail i din indbakke. Herefter kan du enten selv printe gavekortet eller sende mailen videre til den, der skal have gaven.
Et print selv-gavekort til Pilgrim er både en betænksom og brugbar gave, der er garanteret at bringe glæde hos modtageren. Bemærk, at gavekortet kun kan bruges online, og at det udløber efter 3 år.

Gavekort, der glæder

Det er nemt at bestille et online gavekort hos Pilgrim, og det er lige så nemt at bruge det. Hvis du altså kan vælge mellem alle de spændende smykker. I den mail, der følger med, når dit gavekort bliver sendt til dig, finder du instruktioner til, hvordan du – eller en anden – indløser gavekortet på vores webshop.
God fornøjelse med gavekortet.