Ny kollektion ude nu ♡ Shop The Homespun Wanderer!

Gaveguide

Din guide til den helt perfekte gave til hende

Smykker er den perfekte og mest personlige gave, du kan give til én du holder af, når der er en anledning til det. Fx som fødselsdagsgave, julegave, bryllupsgave, studentergave, barselsgave, Mors dags-gave, valentinsdagsgave eller bare fordi-gave. For at hjælpe dig med at finde den perfekte gave har vi i denne overskuelige gaveguide samlet en masse af vores yndlingssmykker og opdelt dem bl.a. efter anledning og budget.Fødselsdagsgaver

Den perfekte gave til hende, der har alt, er et smykke

Kvinder kan aldrig få for mange smykker, og hvert eneste smykke er personlig og fortæller en historie og får hende samtidig til at tænke på den person, der har givet det. Og så er smykker en accessory, der kan give garderoben et nyt pift – foruden selvfølgelig, at moden inden for smykker hele tiden ændrer sig, og hun selvfølgelig er nødt til at dresse sig med nye, hotte items. Ja, der er mange grunde til at give din kæreste, veninde, søster, kollega eller mor et smykke i fødselsdagsgave. Bliv forgyldt af vores udvalg til fødselsdag, og giv gode gaver.


Bryllupsgaver

Et smykke er altid en god personlig bryllupsgave, der varer evigt

Med et smykke kan du fortælle om dit forhold til bruden eller fremhæve, hvad der netop gør hende smuk. Det kan være, I har oplevet noget unikt sammen, som et smukt symbol eller en charm kan vise, eller du ved, hun altid har været glad for specielle sten, design eller materialer. Det kan også være, bruden har specifikke ønsker til sit bryllup?
På pilgrim.dk hjælper vi dig godt på vej, så du er sikker på at finde den helt perfekte gave til brylluppet. Gå på opdagelse i vores gaveguide, og find gaven, der passer til både budget og brud.


Personlige gaver

På udkig efter en personlig fashion treat til én, du holder af?

Hvad med et helt enkelt og minimalistisk bogstavsvedhæng med funklende krystalsten, der illustrerer det første bogstav i hendes fornavn? Eller hvad med et smukt og delikat stjernetegnshalskæde eller stjernetegnsur? Få hjælp her i vores gaveguide, hvor du kan shoppe unikkke og personlige gaver til din veninde, mor, søster, kæreste eller kollega.


Barselsgaver

En smuk og personlig barselsgave

Et smykke som barselsgave er en gave, der er givet med hjertet. Smykker er meget personlige for mange kvinder, og et smykke givet i kærlighed vil derfor betyde noget særligt for den nybagte mor. Der findes flere forskellige mor-/barn-halskæder, der symboliserer det bånd, der er mellem moderen og den nyfødte baby, men der findes også flere andre personlige smykker, der vil vække lykke som barselsgave. Fx forbogstavet i babyens navn, hvis du kender det, eller måske to bogstaver – et for moderen og et for barnet. Du kan også gå efter en halskæde med babyens stjernetegn, eller hvad med en smuk ring, som den nybagte mor kan se på, hver gang hun bruger hænderne?


Studentergaver

Ideer til studentergaver

Ligesom til bryllup, dåb, konfirmation og fødselsdage er smykker den bedste gave. Et smykke glæder altid en kvinde og siger mere end 1.000 ord. På pilgrim.dk har vi alle former for smykker til alle typer af kvinder. Smykker til den farverige, eksperimenterende type. Mere enkle smykker til den klassiske kvinde. Og moderne smykker til hende, der følger med de nyeste trends. Halskæder, øreringe, armbånd og ringe er alle gode ideer, men husk selvfølgelig at vælge den type smykke, som du ved, hun bliver glad for.


Gavesæt

Smukke gavesæt online

Der findes ikke en bedre fødselsdagsgave eller julegave end et smukt smykkesæt. Og der findes ikke en nemmere måde at købe gaver på end at købe smykkesæt online. Vi hjælper dig med gaven til hende, der har alt; den perfekte, personlige gave og gode gaveideer til din veninde, mor, søster, kæreste eller hustru. Bliv forgyldt af vores udvalg, og giv gode gaver. Hos Pilgrim finder du smukke smykkesæt, som består af en halskæde med vedhæng og et par øreringe - belagt med enten guld, sølv eller rosaguld. Dette feminine sæt af smykker kan bæres enkeltvis eller i kombination med hinanden. Det er det perfekte gavesæt til jul, bryllup, fødselsdag eller til Valentins dag - til din mor, veninde, søster eller kæreste.


Gaver under 500 kr.

Stort udvalg af unikke smykker

Uanset om du er ude efter vilde statement-smykker eller mere fine og simple items, har vi et stort udvalg i alle prisklasser. Og for at gøre indpakningen til noget helt særligt, finder du også enkle og elegante gaveæsker til at komme smykkerne i. Her har vi samlet en masse fantastiske smykker til under 500 kr. Med det gavebudget kan du komme rigtig langt hos Pilgrim, og for kun 10 kr. oven i prisen kan du få enkle gaveæsker, der gør gaven til kvinden i dit liv ekstra lækker at give. Tag et kig, og find den perfekte gave til én, du holder af. Vi har et stort udvalg af unikke smykker, så uanset om du er på udkig efter en halskæde, et armbånd, en ring eller øreringe, så har vi det!


Gaver under 300 kr.

Alle skal have råd til et smukt smykke – eller flere. Det har du hos Pilgrim

Her kan du få inspiration til, hvilke fantastiske styles og items du kan få for under 300 kr. Gå på opdagelse blandt de smukke sager, og find den perfekte gave til din kæreste, mor, søster, datter eller bedstemor. Eller måske dig selv? Vi har fundet en masse fine items i et fint miks af forskellige metaller, så uanset om du er på udkig efter smykker belagt med guld, sølv, rosaguld eller hæmatit, så har vi det! Du finder også enkle gaveæsker til hendes yndlingssmykker.


Gaver under 150 kr.

Her finder du alle vores must-have items til under 150 kr.

Hvem siger, at smykker behøver at være dyre? Hvis gavebudgettet ikke er det største, og/eller du blot ønsker at give en lille ting med en stor betydning, finder du den her. Vi har udvalgt nogle fantastiske items til dig, bl.a. mange forskellige øreringe lige fra creoler og hoops til ørestikker, så der er noget for enhver smag. Og husk, at vi også har enkle gaveæsker, så smykkerne til kvinden i dit liv kan blive pakket smukt ind.


Pilgrim gavekort

Vær sikker på, at gaven passer – køb et gavekort til en, du holder af.

Så kan den heldige modtager selv vælge stil, metal og smykke. Et Pilgrim-gavekort er elektronisk, dvs. få sekunder efter, du har bestilt, modtager du det pr. mail i din indbakke. Herefter kan du enten selv printe gavekortet eller sende mailen videre til den, der skal have gaven. Et print selv-gavekort til Pilgrim er både en betænksom og brugbar gave, der er garanteret at bringe glæde hos modtageren. Bemærk, at gavekortet kun kan bruges online, og at det udløber efter 3 år. Det er nemt at bestille et online gavekort hos Pilgrim, og det er lige så nemt at bruge det. Hvis du altså kan vælge mellem alle de spændende smykker. I den mail, der følger med, når dit gavekort bliver sendt til dig, finder du instruktioner til, hvordan du – eller en anden – indløser gavekortet på vores webshop. God fornøjelse med gavekortet.


Til og fra kort

Et kort til enhver lejlighed

Det får du med Pilgrims til og fra kort. Der er noget til så godt som alle begivenheder – lige fra jul og fødselsdag til ’bare fordi’. Skriv din egen personlige hilsen i et Pilgrim til og fra kort i lækker kvalitet, som desuden er holdt i et smukt og enkelt design. Prikken over i’et på indpakningen af en gave til en, du holder af.


Hold dig opdateret og vær altid med på de smukkeste smykketrends. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner. Samtidig får du 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret