Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Nyheder: Klassiske øreringe ♡

Golden Goodies

Se dig selv i et gyldent skær med guldbelagte smykker

Er du vild med guld? We’ve got you. Guld er indbegrebet af eksklusivitet og god stil, og på pilgrim.dk kan du vælge blandt et stort udvalg af guld øreringe, guld halskæder, guld ure, guldringe til kvinder – ja, guldsmykker til kvinder generelt. Tilføj et gyldent touch til dit look med perfekte guldbelagte items fra pilgrim.dk.
Klassisk, tidløst og ofte med et twist; guldsmykker fra Pilgrim kan bruges til alt, både på jobbet, sammen med veninderne eller til et brag af en fest. Og de er også ideelle som gaveidé til en kvinde, du holder af. Få et nemt overblik over alle de gyldne goodies ved at klikke nedenfor, og se, om ikke der er noget, der frister.

Solbrun hud og gyldne smykker

Uanset om du er til fest, på stranden, på arbejde eller hjemme hos dig selv, tilføjer et eller flere guldsmykker en snert af luksus til både dig og dit outfit.
Sæt de gyldne goodies sammen med et enkelt outfit i sarte farvetoner, eller giv den én over hatten med farver og detaljer – og guldsmykker, naturligvis. Solbrun hud understreger de gyldne toner i smykkerne yderligere; et enkelt og klassisk guldarmbånd på en bar, sommerbrun arm, gerne sat sammen med en eller flere smukke guldringe på de solbrune hænder, er både elegant og sommerligt. Skal du til fest, kan du supplere yderligere med en guld halskæde, der matcher – for eksempel en enkel og klassisk, hvis dit outfit er detaljerigt, mens du med fordel kan vælge en halskæde med mere spræl, hvis dit outfit er enkelt og neddæmpet i farverne. Udforsk vores smukke, gyldne items på pilgrim.dk og find dine favoritter.

Gyldne øreringe til hverdag og fest

Er du til guld eller sølv – eller begge dele? Smykkemoden gør, at du ikke behøver at vælge; du kan gå efter begge dele og mikse og matche, som du har lyst til. Et par små og enkle øreringe i guld kan sagtens kombineres med en sølvbelagt halskæde og vice versa. Har du flere huller i ørene, kan du også vælge enten at kombinere metaller eller forskellige styles af guldøreringe. Det giver et flot, lidt edgy look, og samtidig får du chancen for at lufte flere af dine yndlings guldøreringe på én gang. Udforsk vores smukke, gyldne øreringe på pilgrim.dk, og vælg det eller de par, der bedst understreger din stil og personlighed.

Gyldne essentials

En halskæde er et must i enhver smykkesamling – og en halskæde i guld kan pifte ethvert outfit op. Gå efter tendensen med halskæder i lag for et look med lidt kant, eller vælg den sikre og klassiske stil med en spinkel halskæde med et klassisk vedhæng. De klassiske, helt enkle kæder kan også sagtens kombineres – det er kun dig og din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dine halskæder skal være med til at understrege din stil. På pilgrim.dk finder du mange forskellige guldhalskæder at vælge imellem, og de findes i alle stilarter og looks. Vælg mellem halskæder i rød- og rosaguld, med og uden sten, enkle og mere prangende. Kort sagt guldhalskæder, der passer både til hverdag og fest, til kontoret og til fridagen.
Skal du til en fødselsdag eller et bryllup, kan en guldhalskæde også være en oplagt gaveidé. Guldsmykker kan man aldrig få for mange af, så forkæl din veninde, søster, mor eller kæreste med gyldne essentials fra pilgrim.dk.

Gyldne armbånd i massevis

Solbrune arme, flagrende kjoler og armbånd, der glitrer som det pureste guld på håndleddet. Fuldend din stil med de smukkeste gyldne armbånd fra Pilgrim. Gå efter de helt spinkle og raffinerede guldarmbånd for et subtilt look – kombinér eventuelt nogle stykker, gerne i forskellige gyldne nuancer for et fantastisk farvespil. Eller gå all-in, og vælg de mere chunky og iøjnefaldende armbånd – også gerne i kombination – for at fremhæve både dit outfit og din personlighed.

En lille ring af guld

… eller flere af slagsen. Du finder alt, hvad hjertet begærer af gyldne ringe hos Pilgrim. Uanset om du foretrækker det helt enkle, eller om du lever efter devisen more is more, har vi det, du skal bruge. En gylden ring med en iøjnefaldende sten er ideel til festbrug, eventuelt suppleret med en elegant cocktailkjole, mens eksempelvis en helt stilren og stramt designet guldring kan bruges til både cowboybukser og det store skrud. Det er kun din fantasi, din stil og din personlighed, der sætter grænser, så kig på det store udvalg af guldringe, og vælg din favorit.

Gyldne tider

Giv tiden en ny dimension med et smukt gyldent ur fra Pilgrim. Du kan vælge mellem mange forskellige looks og stilarter – foretrækker du det stramt designede guldur med sort urskive og sort urrem uden yderligere dikkedarer, eller vil du gerne stikke lidt ud med et ur, der rammer din personlighed, for eksempel det gyldne armbåndsur med blomster eller det med den smukke blå eller rosa farve? Mulighederne er mange, så det er bare at vælge.


Gaven til kvinden, der har alt

Det er tanken, der tæller, når man giver en gave. Men med det sagt, så går man aldrig galt i byen med et guldsmykke. Gå på opdagelse i vores gaveguide for at finde det helt perfekte guldsmykke til en, du holder af. Og hvem ved – måske falder du over et til dig selv imens? Du kan vælge mellem mange forskellige looks og designs, lige fra det helt grafiske og enkle til de mere pyntede og detaljerede ringe både med og uden sten.

Pas på dit guld

Guldbelagte smykker giver din stil lige dét ekstra, og der er intet så smukt, som når hele dit outfit får et gyldent skær fra dine smykker – hvis dine guldsmykker er velplejede, altså. Vind og vejr, sæbe, creme og parfume tager på smykkerne, så husk at vedligeholde dem med jævne mellemrum, så de holder sig smukke og gyldne i længst mulig tid. Ved du hvordan, du passer ekstra godt på dine smykker?


Flere style guides og inspiration? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner. Samtidig får du 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret