3 for 2 - billigste item gratis! Shop her!  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK | Hurtig levering - 1-3 dage | 90 dages gratis returret

Gratis fragt over 300 DKK

90 dages gratis returret

Hurtig levering - 1-3 dage

Golden Goodies

Se dig selv i et gyldent skær med guldbelagte smykker

Er du vild med guld? We’ve got you. Guld er indbegrebet af eksklusivitet og god stil, og på pilgrim.dk kan du vælge og vrage blandt et stort udvalg af guld øreringe, guld halskæder, guld ure, guldringe til kvinder – ja, guldsmykker til kvinder generelt. Tilføj et gyldent touch til dit look med perfekte guldbelagte items fra pilgrim.dk.

Solbrun hud og gyldne smykker

Uanset om du er til fest, på stranden eller hjemme hos dig selv, tilføjer et eller flere guldsmykker en snert af luksus til både dig og dit outfit. Sæt de gyldne goodies sammen med et enkelt outfit i sarte farvetoner, eller giv den én over hatten med farver og detaljer – og guldsmykker, naturligvis. Solbrun hud understreger de gyldne toner i smykkerne yderligere; et enkelt og klassisk guldarmbånd på en bar, sommerbrun arm, gerne sat sammen med en eller flere guldringe på de solbrune hænder, er både elegant og sommerligt. Skal du til fest, kan du supplere yderligere med en guld halskæde, der matcher – for eksempel en enkel og klassisk, hvis dit outfit er detaljerigt, mens du med fordel kan vælge en halskæde med mere spræl, hvis dit outfit er enkelt og neddæmpet i farverne.

Gyldne essentials

En halskæde er et must i enhver smykkesamling – og en halskæde i guld kan pifte ethvert outfit op. På pilgrim.dk finder du mange forskellige guldhalskæder, både i rød- og rosaguld, med og uden sten, enkle og mere prangende. Kort sagt guldhalskæder, der passer både til hverdag og fest, til kontoret og fridagen. Og skal du til en fødselsdag eller et bryllup, kan en guldhalskæde også være en oplagt gaveidé. Guldsmykker kan man aldrig få for mange af, så forkæl din veninde, søster, mor eller kæreste med gyldne essentials fra pilgrim.dk.

Gyldne øreringe til hverdag og fest

Er du til guld eller sølv – eller begge dele? Smykkemoden gør, at du ikke behøver at vælge; du kan gå efter begge dele og mikse og matche, som du har lyst til. Et par små og enkle øreringe i guld kan sagtens kombineres med en sølvbelagt halskæde og vice versa. Har du flere huller i ørene, kan du også vælge enten at kombinere metaller eller forskellige styles af guldøreringe. Det giver et flot, lidt edgy look, og samtidig får du chancen for at lufte flere af dine yndlingsguldøreringe på én gang. Udforsk vores smukke, gyldne øreringe på pilgrim.dk, og vælg det eller de par, der bedst understreger din stil og personlighed.

Pas på dit guld

Guldbelagte smykker giver din stil lige dét ekstra, og der er intet så smukt, som når hele dit outfit får et gyldent skær fra dine smykker – hvis dine guldsmykker er velplejede, altså. Vind og vejr, sæbe, creme og parfume tager på smykkerne, så husk at vedligeholde dem med jævne mellemrum, så de holder sig smukke og gyldne i længst mulig tid. Ved du hvordan, du passer ekstra godt på dine smykker?


Flere style guides og inspiration? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner. Samtidig får du 10% på dit næste køb.