• GYLDNE SMYKKER

      Leder du efter nye, guldbelagte smykker til din smykkesamling? Vi har samlet en kollektion af gyldne halskæder, hoops og statement armbånd med forskellige detaljer for et mood-boosting touch til dit look.

    • GYLDNE KÆDER

      Halskæder tilføjer altid et ekstra touch af elegance til dit outfit. Er du til klassiske halskæder eller on-trend items? Er du til chunky eller enkle halskæder? Måske noget midt i mellem? Uanset, ved vi, at guldhalskæder aldrig fejler. Fuldend dit outfit og find din nye halskæde.

    1 af 12
    • GYLDNE ARMBÅND

      Lag-på-lag har aldrig været mere cool. Tag flere guldarmbånd på i forskellige designs og kombiner både guld og sølv. Fra statement- til simple armbånd og med et mix af perler har det aldrig været sjovere at skille sig ud. Gå på opdagelse iblandt vores armbånd og find dine go-to’s.

    1 af 12
    • GYLDNE ØRERINGE

      Hoops, dangles eller studs? Uanset om du skal i skole, på arbejde eller til fest kan guldøreringe både være casual eller fremtrædende. Om du er til det minimalistiske eller mere iøjnefaldende look, så kan du være sikker på at finde dine nye must-haves. Udforsk guldøreringe og find items til dit outfit.

    1 af 12
    • PAS GODT PÅ DIT GULD

      Guldbelagte smykker giver din stil lige dét ekstra, og der er intet så smukt, som når hele dit outfit får et gyldent skær fra dine smykker – hvis dine guldsmykker er velplejede, altså. Vind og vejr, sæbe, creme og parfume kan skade smykkerne, så husk at vedligeholde dem med jævne mellemrum, så de holder sig smukke og gyldne i længst mulig tid. Ved du, hvordan du passer ekstra godt på dine smykker?

      CARE GUIDE
    • 0057 035 Pilgrim 2024 1 Model MOON KEYSTYLE c6629a6d b843 4aab b464 4491871503dd