Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Gå ikke glip af vores lagersalg - Læs mere her ♡

Graduation Groove

De sidste bøger lukkes i, og smilet breder sig ekstra stort i unge, forventningsfulde ansigter. Det er en skøn tid at være i – også for os, der fester med på sidelinjen og dytter ivrigt efter studentervognene. Det er tid til fejring, hyldest og måske en tankerejse tilbage til dengang, man selv fik huen på. Den bedste studentergave er et smykke, for det holder evigt og er fyldt med gode minder. Læs videre her; få ideer til, hvad man skal give i studentergave; og bliv guidet til en personlig gave, der passer til dit budget.

Ideer til studentergaver

Ligesom til bryllup, dåb, konfirmation og runde fødselsdage er smykker den bedste gave. Et smykke glæder altid en kvinde og siger mere end 1.000 ord. På pilgrim.dk har vi alle former for smykker til alle typer af kvinder. Smykker til den farverige, eksperimenterende type. Mere enkle smykker til den klassiske kvinde. Og moderne smykker til hende, der følger med de nyeste trends. Halskæder, øreringe, armbånd og ringe er alle gode ideer, men husk selvfølgelig at vælge den type smykke, som du ved, hun bliver glad for.

Studentergaver i alle prisklasser

At blive student er afslutningen på et kapitel, og døren til fremtidsdrømmene står på vid gab. Men det kan være svært at finde på en studentergave til hende, der har alt. Smykker er kvinders bedste ven og altid en god idé. De er et godt minde og den perfekte accessory til at dresse et outfit op, og så er det jo også vigtigt at være med på moden og gå med de smykker, som er in netop nu.

Årets studentergave

Store smykker, der fylder meget, er kommet på mode igen. Så skal du købe en studentergave til en kvinde, der følger tidens trend, er en god idé at tænke STORT, når du shopper. Fx lange øreringe, creoler, halskæder med vedhæng eller ringe med sten og et design, der fylder meget på fingeren. Klassiske, enkle smykker er altid på mode, så det kan også være en god idé at købe, så du er sikker på, at smykket holder stilen, når hun om 20 år tager det på og mindes den lykkelige tid.

Personlig studentergave

Skal du give en gave til en student – enten din gode veninde, barn, barnebarn, søster eller kæreste – er et smykke den perfekte studenter gave. Det er personligt og vil for altid minde hende om den vidunderlige tid, hvor huen sad, musikken flød, og fremtiden lå forude. Og så vil det minde hende om dig. Vi har mange personlige studentergaver. Fx kan du give et smykke med en charm eller et symbol, som betyder meget for hende, eller du kan finde et smykke, der fortæller om noget, I har sammen. Det kan også være, hun skal have en halskæde med sit stjernetegn?

Studentersmykker

Bliver du selv student til sommer, skal du selvfølgelig have nogle smukke smykker, der sætter prikken over i’et på dit studenteroutfit. Vælger du store øreringe, skal halskæden ikke være for prangende i sit design, for de to må ikke kæmpe om opmærksomheden, men du kan sagtens have en stor ring på sammen med flotte creoler eller hængeøreringe. Det kan også være, du skal finde nogle enkle ørestikker, hvis en halskæde med fylde og farver hænger om din hals. Men start med at vælge, om du ønsker guld- eller sølvbelagte smykker, for de fleste kvinder sværger oftest enten til det ene eller andet.
Og så er der vist ikke andet at sige end kæmpe stort tillykke fra alle os i Pilgrim.


Hold dig opdateret og vær altid med på de smukkeste smykketrends. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner. Samtidig får du 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret