Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Gå ikke glip af vores lagersalg - Læs mere her ♡

Hjerter

Der er smykker, og så er der smykker med hjerter.

Et smykke med et hjerte sender et stærkt signal om, at her er der en, du holder meget af. Hjertet er det eviggyldige – og universelle – symbol på kærlighed, og derfor virker et hjerte-smykke ekstra stærkt på modtageren. Hos Pilgrim.dk finder du hjertesmykker i både guld, sølv og rosaguld, og der er således noget for enhver smag.


Når hjertet sidder helt oppe i halsen

Det plejer ikke at være noget positivt at have hjertet siddende i halsen, men med en hjerte halskæde fra Pilgrim får det en helt ny og anderledes stilfuld og romantisk betydning. På Pilgrim.dk finder du hjerte halskæder i forskellige designs og metaller med hjerte vedhæng, enten med eller uden sten. Du kan vælge mellem helt enkle og diskrete hjertehalskæder, der vil gøre sig fantastisk sammen med et enkelt outfit bestående fx af et par chinos og en skjorte, og de mere fremtrædende hjertekæder, der enten har flere charms eller flere halskæder i én.


Når kærligheden sætter sig på ørerne

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige gave til din veninde, datter, mor, bedstemor eller bedre halvdel, er hjerte øreringe et godt valg. På Pilgrim.dk finder du flere forskellige at vælge imellem – nogle er helt enkle, mens andre er mere detaljerede. Fælles for alle vores hjerte øreringe er dog, at designet er både stilfuldt og klassisk, så man kan bruge dem, uanset hvilken stiltype man er. Vores hjerte øreringe fås enten med sølv-, guld eller rosaguldbelægning – vælg dem, der passer bedst ind i stilen på den, der er så heldig at modtage en så sød og betænksom gave. Er det mon dig selv?


Gå arm i arm med kærligheden

Prikken over i’et, når du klæder dig på, er dine smykker. Og et armbånd er med til at fuldende dit outfit. Hvorfor ikke gå efter et klassisk hjerte armbånd – enten til dig selv eller din bedste veninde eller kæreste? Hos Pilgrim.dk finder du flere forskellige armbånd med hjerter, der passer til det hele; enkle og stilfulde og helt utroligt smukke på en sommerbrun arm. Brug et hjertearmbånd alene, eller sæt flere sammen; eventuelt i forskellige metaller for en funky effekt.


Pssst! Vil du have dugfrisk fashioninspiration i din indbakke?  

Vil du være den første der får besked, når nye kollektioner lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.

Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret