Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Læs mere om vores grønne rejse her ♡

How to Care

Smykkepleje & materialer

Hos Pilgrim er alle smykker, ure og solbriller designet af et dygtigt hold designere og håndlavet af rene materialer med omtanke for vores omgivelser.

Alle vores smykker er bly- og nikkelfri. Alle smykker er lavet på en base af zink eller messing, og derudover er metalstaven, der går igennem øret, på alle vores ørestikkere lavet af kirurgisk stål. Sidst men ikke mindst er Pilgrim smykker belagt med ægte guld eller sølv for at opnå den bedst mulige kvalitet og levetid.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du plejer smykker bedst, og hvilke materialer Pilgrim smykker, Pilgrim ure og Pilgrim solbriller er lavet af, så læs med her, hvor vi guider dig i smykkepleje, og hvor en klud oftest er den bedste smykkerenser. Vi vil nemlig gerne lære dig mere om, hvordan og med hvilke materialer vores produkter er lavet, så du ved, hvordan du skal rense dine smykker for at øge levetiden – og hvordan du sørger for, at overfladebehandlingen på dine smykker holder sig smuk længst muligt.


Smykker

Alle Pilgrims smykker er håndlavede af dygtige håndværkere, der alle sætter en dyd i at være detaljeorienterede og kvalitetsbevidste. Smykkerne er lavet på en base af enten zink eller messing, og herefter er overfladerne belagt med enten ægte guld eller sølv.

For at sikre, at overfladebehandlingen på dine smykker holder sig smuk længst muligt, har alle vores smykker fået en topcoating, som er med til at sikre en meget stærk overflade, der forhindrer en hurtig oxidering – altså at dine smykker bliver mørke eller skjoldede.


Rene smykker

Hos Pilgrim har vores mål altid været at lave rene smykker, og derfor er alle vores produkter bly- og nikkelfri. Det betyder, at du kan bruge smykkerne uden at være bange for en allergisk reaktion, hvis du for eksempel har nikkelallergi. For at sikre produkternes renhed har vi stikprøvekontroller, som foretages af uafhængige instanser som SGS eller Force. Derudover er det også et krav til samtlige leverandørerer, at de skal dokumentere, at de produkter, de leverer til os, er nikkelfri.

Gå på opdagelse i vores nye smykkekollektion her


Pleje af smykker

Rensning eller rengøring af guldsmykker eller sølvsmykker, eller pleje af forgyldte eller forsølvede smykker er afgørende for at holde dem smukke længe. Mange faktorer har indflydelse på holdbarheden af dine smykker, og derfor er det vigtigt at passe godt på dem.

Hvordan renser man sine sølvsmykker eller sine guldsmykker?

Når du vil gøre smykker rene, er den bedste smykkerenser faktisk en blød klud. Og det er særligt vigtigt at rengøre dine smykker med sådan én, hvis smykkerne har været udsat for fugt (f.eks. vand, sved, eller os) eller kemikalier (f.eks. klor, parfume eller hårlak) samt hvis kroppen har været i ubalance grundet alkohol, medicin, stress eller luftforurening. Disse faktorer kan nemlig fremprovokere en kemisk reaktion i metallet, der kan ses i form af hurtig oxidering.

Hvis de alligevel udsættes for nogle af disse faktorer, kan du pudse dine smykker eller gøre dine smykker rene igen med en blød klud.


Undgå hurtig slitage ved at pleje dine smykker ordentlig

Alt guld og sølv vil med tiden oxidere, og fordi Pilgrim smykker er belagt
med ægte guld og sølv, vil de også oxidere over tid. Det vil sige, at de bliver mørkere enten i form af pletter eller en generel mørkfarvning af overfladen. Udover rensning eller rengøring af dine smykker, kan du passe på dem ved at opbevare dem korrekt.
 

For at undgå f.eks. en oxideret sølvring, eller oxidering generelt, er det vigtigt, at du opbevarer dine smykker et tørt sted. Vi anbefaler derfor ikke, at dine smykker opbevares på badeværelset, da den høje luftfugtighed vil have en negativ indflydelse på overfladebehandlingen af smykkerne. Desuden anbefaler vi, at du tager dine smykker af, når du skal sove, dyrke sport, eller bade.

Vi beder dig være opmærksom på, at alle belagte overflader med tiden vil oxidere og ændre udseende.


På jagt efter sølv eller guld? Find dine favoritter her


Ure

Pilgrims ure er opbygget omkring japanske Quartz urværker. Urkasserne er produceret af PVS eller af rustfrit stål, som er ideelle baser for højkvalitetsbelægninger. En del af urremmene er også fremstillet af PVC eller rustfrit stål, mens andre er af ægte læder, nylon eller silikone. Alle urene er udstyret med mineralglas for at øge holdbarheden. Sidst men ikke mindst har alle Pilgrims ure langtidsholdbare batterier med en levetid på 2-3 år.


Solbriller

Alle Pilgrims solbriller er designet i Danmark og fremstillet i overensstemmelse med vores høje kvalitetskrav. De er resultatet af omhyggeligt håndværk, hvilket tydeligt ses i den håndpolerede finish og perfekte pasform. Vores solbriller fås i følgende tre forskellige materialer i henhold til design og størrelse: Acetat (håndlavede), PC eller metal. Alle vores solbriller har UV400 beskyttelse, er CE godkendt og opfylder alle gældende krav for linser i EU og USA.


Omtanke

Kernen i Pilgrim er omtanke. Og det er omtanke i alt, hvad vi foretager os. Af samme årsag er social ansvarlighed og velgørenhed også hjertesager for os. Du kan læse meget mere om vores CSR initiativer her!

Vil du vide mere om Pilgrim?


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret