• DIN SMYKKEGUIDE

      Med de rigtige smykker, kan du gå fra at have det godt med, hvordan du ser ud, til at ligne en hel million. Uanset om du foretrækker det nutidige eller det klassiske look, og om du går efter guld eller sølv – eller måske en kombination – må du aldrig være bange for at prøve noget nyt. Smykker er en mulighed for at bruge accessories, der passer til lige netop dig, så du kan udtrykke din personlighed på en måde, som tøj, sko, tasker eller noget helt fjerde ikke kan.
      Følg denne guide til, hvordan du styler dine Pilgrim yndlingssmykker.

    • HALSKÆDER

      Fang stilen i gademoden, og bær statement-halssmykker. Det oser af selvtillid – ikke mindst, hvis du vælger klare farver og jo større jo bedre-proportioner. Meget 1980’er-agtigt – og meget moderne! Vælg en lænke-halskæde, der dels aldrig går af mode, dels er særlig populær lige nu. Lænke-halskæden med ekstra længde er et smukt – og lidt yngre – alternativ til den klassiske, voksne version.

    1 af 9
    • 030 Pilgrim 2023 4 Model BLINK
    • ET GODT TIP:

      Find en lænke-halskæde, og brug den korte version til et klassisk look, eller find en længere version– eller kombinér to korte – så dit look bliver mere moderigtigt og nutidigt.

      Brug dine halskæder sammen. Lag på lag er in, så sørg for at kombinere forskellige længder og teksturer.Det er stadig klassisk og strømlinet, men meget yngre i sit udtryk.

    • ØRERINGE

      Statement-øreringe har længe været en dominerende trend, og det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbig. Den eneste forskel er, at øreringene nu skal være endnu større. Jo større jo bedre; fra oversize krystaløreringe til øreringe, der når lige til skuldrene, måske oven i købet med et skulpturelt touch: Se mig-øreringene er kommet for at blive!

      Opdatér din samling af øreringe med kvaster, perler, et par, der ikke passer sammen eller pyntede hoops, der kan bruges både til hverdag og fest. Særligt hoops er in lige nu, så find frem til din indre Jenny From The Block, og hop på den hotteste øreringe-trend lige nu.

      Men glem ikke dine øreringe til hverdagsbrug. Ørestikkere er stadig hotte, men anskaf dig nogle kingsize af slagsen. Det vil passe godt sammen med både arbejdstøjet og det finere outfit.

    1 af 12
    • ET GODT TIP:

      Der er ikke noget, der hedder for oversized, så vær ikke bange for at springe ud i det. Gør en forskel ved med vilje ikke at lade dine øreringe matche. Det viser individualitet og mod.

      Hoops kan supplere andre looks end street-looket. Giv dem et moderigtigt præg ved at vælge mere dekorative varianter.

    • 027 Pilgrim 2023 4 Atmosphere ADDITIONAL ae298b11 6daf 4e4a 9875 84fd1bccba2d
    • ARMBÅND OG ARMRINGE

      Fra smalle, fine armbånd til en hel række, der klirrer på din arm; armbånd er den perfekte måde at udtrykke dit humør. De er på en måde mindre ’obligatoriske’ end en halskæde eller et par øreringe, og de vil se godt ud sammen med alt, du har på – lige fra et jakkesæt til cowboybukser.

      Gå efter flere armbånd på en gang – det såkaldte ’arm party’. Hvis du er den klassiske type, kan du vælge armringe med samme udtryk, så du bevarer dit samlede look helt strømlinet. Eller gå i den modsatte retning ved at blande designs, størrelser og farver for et ekspressivt og individuelt more is more-look. Prøv at sætte dit armbånd på overarmen i stedet for kun at bære det på håndleddet. Det giver referencer til nomader; et udtryk, der er meget populært for tiden.

      Noget andet, der også er populært, er smykker med perler, stilen med hamret metal og et dekorativt og skulpturelt design, der alt sammen er med til, at smykkerne føles og syner autentiske.

    1 af 12
    • ET GODT TIP:

      Gå efter smalle armbånd i ensartede farver for at holde looket klassisk. Eller tilføj lidt luksus ved at blande sølv og guld.

    • 0070 016 Pilgrim 2023 3 Atmosphere CLASSIC JANICE
    • RINGE

      For ringe gælder devisen jo flere, jo bedre. Masser af ringe oven på hinanden, både samlet og spredt på fingrene, giver et overdådigt udtryk. Kombinér farverige sten med glitrende metalliske af slagsen – eller signetringe og helt enkle, tynde ringe til lillefingeren. Det æstetiske udtryk bliver måske nok anderledes, men resultatet er det samme; nutidig stil og elegance. Det handler om, hvilken sjov form, du kan lide, så vær ikke bange for at prøve noget nyt.

    1 af 12
    • ET GODT TIP:

      Hav en legende tilgang til dine smykker; det kan ses.
      Lad din personlighed skinne gennem dit valg af ringe ved at blande forskellige former og materialer. Brug en helt enkel ring på hver finger (bland gerne guld og sølv) for et ubekymret look.

    • 026 Pilgrim 2023 4 Model BLINK