20% på ure, fortune og stjernetegn - shop her!  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK | Hurtig levering - 1-2 dage | 30 dages returret

20% på ure, fortune - og stjernetegnshalskæder

Gratis fragt over 300 DKK

30 dages returret

Hurtig levering - 1-2 dage

 

MEET AMA

En kollektion med ægte ferskvandsperler og strukturer inspireret af æstetikken fra havets bølgende og reflekterende overflade.

En guldgrube af japanske perledykkere

Japan er en guldgrube af kultur, historie og tradition. Ama-dykkerne er en del af denne rige kulturarv og tilhører en gammel tradition, hvor kvindelige fridykkere før i tiden – og stadig den dag i dag – ernærer sig ved at dykke efter perler. Pigerne, der vælges til denne profession, trænes disciplineret i en særlig vejrtrækningsteknik, der gør dem i stand til at opholde sig flere minutter i havets dyb.
Den frie ånd, jagten på skønhed og den feminine uafhængighed har inspireret designteamet til en kollektion af feminine, stærke smykker til hver og en af os, så vi kan skabe vores eget personlige look, identitet og måske vores egen myte.

Dyk ned i AMA kollektionen

Dyk ned i Ama kollektionen inspireret af den gamle japanske tradition af uafhængige kvindelige perledykker, som ernærer sig ved at dykke efter perler. Den frie ånd, jagten på skønhed og den kvindelige uafhængighed har inspireret designteamet til en kollektion af feminine, stærke smykker med fokus på ægte ferskvandsperler og udtryk inspireret af æstetikken fra havets bølgende og reflekterende overflade.

 

Unikke ferskvandsperler

Gå på opdagelse i Ama kollektionen, og du vil finde dig selv badet i perler og reflektioner fra havets overflade. Naturlige, ufuldkomne perler, der med sin bløde, unikke form skinner funklende.

Sæsonens key style items

Sæsonens key style items er specielt udvalgte styles, der fanger de mest betydningsfulde tendenser i sæsonen.

 

Limited edition transparent tote bag

Fuldend dit Ama-look med sæsonens must-have tote bag, der er perfekt til at opbevare alle dine essentials.


Vil du være den første der får besked, når nye kollektioner lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.