Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse

Pilgrim Fysisk Lagersalg

Vil du have first-hand info om næste smykke lagersalg / outlet?
Tilmeld dig kundeklubben nederst på siden og få en mail, når vi inviterer til VIP-arrangementet, hvor du kan shoppe smykker før alle andre. Du kan spare helt op til 85% på en masse halskæder, armbånd, øreringe, ringe, charms, solbriller og ure i vores outlet. Så der er rig mulighed for at shoppe smykker til gode priser - til kommende bryllupper, fødselsdage, fester osv. Tag din mor, veninde, søster, mand eller en helt anden i hånden og kom og gør et godt kup. Som altid har vi favorable priser med besparelser på tidligere kollektioner, salgsprøver og dekorationsmateriale.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få først besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få først besked omkring vores lagersalg. Få samtidig en masse nyheder, dugfrisk inspiration, gode tilbud og Sneak Peeks på nye kollektioner - og 10% rabat på dit næste køb.

Smykker på udsalg

Pilgrim er en dansk design virksomhed, som har designet smykker siden 1983, i dag er det et internationalt brand, som forhandles verden over. Vores kontor og lager ligger i Skanderborg, ikke langt fra Århus, hvor vi også holder lagersalg.

Kan du ikke vente med at shoppe smykker på udsalg, så kig forbi vores SALE-side her og få op til 70% rabat på en masse lækre smykker allerede i dag. Her kan du finde både rosaguld, sølv - og guldbelagte smykker.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret