3 for 2 på alle items - shop her!

Din styling guide til et cool look med lag-på-lag halskæder.

Stilen, hvor én halskæde var nok, er passé. Den seneste smykketrend dikterer flere halskæder på én gang – lag på lag er in, og alt er tilladt. Bland metaller, længder, stilarter og udtryk, og gør stilen til din helt egen. For det personlige præg er også en af tidens stærkeste trends, når det kommer til smykker. Brug arvestykker og nye fund på én og samme tid; det giver dig et unikt udtryk, ingen andre har helt magen til.

 

1. Kombinér forskellige halskæder

Dobbelt halskæde, tredobbelt halskæde eller bare flerdobbelt halskæde. Mulighederne er uendelige med trenden lag-på-lag halskæder, og det er op til dig, hvordan du fortolker den. Gå på jagt i smykkeskrinet – og på pilgrim.dk – og opdag, hvordan du kan opnå et helt nyt look ved at kombinere forskellige halskæder. Brug dine delikate og enkle halskæder sammen med chunky statement-halskæder; gerne med prangende vedhæng i alskens materialer.

2. Kombinér halskæder i forskellige længder

Hvor trenden engang dikterede, at halskæder gerne skulle være i den samme længde, er der i dag frit spil. Brug lange, korte og mellemlange halskæder i skøn forening, og se, hvordan det tilføjer både kant og stil til dit look.
Vær ikke bange for at blande spinkle og kraftige halskæder, eller halskæder med og uden iøjnefaldende vedhæng.
Det er blandingen, der gør dit look både interessant og unikt.

3. Brug halskæder med barre-vedhæng

Et vedhæng er ikke kun et hjerte, et stjernetegn eller en lille, glimtende sten. Det kan også være en horisontal eller vertikal barre af sølv- eller guldbelagt metal, som tilføjer ekstra kant til dit look. Halskæder med barre-vedhæng er ofte lidt mere ’rå’ i sit udtryk. Barren kan være let eller kraftig, lang eller kort, og den kan som nævnt både være horisontal og vertikal. Vælg din barre-halskæde i sølv eller guld – eller gå efter begge dele.

4. Bland metaller

Hvor det engang ikke var comme il faut at bære guld- og sølvsmykker på samme tid, er det i dag meget moderne. Miks derfor trygt metaller, når du går med flere halskæder på én gang. Vælg f.eks. dine favorithalskæder i sølv og dine yndlings-guldkæder – og husk nu, at de ikke behøver være samme længde. Faktisk er det en fordel, hvis de ikke er, da det giver et mere skødesløst og dermed moderne look. Hos Pilgrim finder du både sølv-, guld- og rosaguld-belagte halskæder samt flotte mørke hæmatitfarvede kæder.

5. Gør det personligt

Som altid, når det gælder fashion, er det personlige præg, det, der sætter prikken over i’et. Det samme er tilfældet med lag-på-lag halskæderne. Gå efter de halskæder, du synes allerbedst om, og som passer til dig og din garderobe – så kan du ikke gå fejl. Hos Pilgrim finder du alt det, du skal bruge for at få det helt rigtige, moderne smykke-look, hvad enten du går efter en dobbelt halskæde, en tredobbelt eller en mange flere-dobbelt.


Flere style guides og inspiration? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner.