Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Shop 3 for 2. Find dine favoritter her ♡

Nytårssmykker

Må glimmer og glitter føre dig ind i det nye år

Man kan aldrig få for meget bling! Glam up og hop ind i det nye år med stil og glitter. Få et funklende nytår, hver for sig med et cool look.


Flere style guides og inspiration? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner.


De perfekte accessories

For at fuldende en god og vellykket nytårsaften hører sig mange ting til. Det rette selskab og en lækker menu er absolut nogle af de vigtigste elementer, men det skal bestemt ikke undervurderes, at et perfekt outfit også betyder noget på aftenen. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, og har du fx været ude at købe ny kjole, så mangler du sikkert de helt rette accessories til at sætte prikken over i’et på looket. Derfor kan du med fordel dykke ned i vores store udvalg af smykker fra Pilgrim. Vi har både halskæder, armbånd, ringe, ankelkæder og mange andre typer smykker, som alle blot vil tilføje noget lækkert til dit nytårslook. Hvad end du er til de helt klassiske smykker eller er mere vovet og kan lide noget, der er lidt anderledes, så er der rig mulighed for at finde noget her på siden. Alle vores smykker er håndlavede i bedste danske kvalitet, og vores store passion for godt håndværk er dét, der sikrer dig et helt unikt produkt, hver gang du handler hos Pilgrim.

Skyd nytåret ind med stil

Få styr på stilen til nytårsaften med nye smykker fra Pilgrim. Kombinér, som du vil, og skab på den måde dit helt eget, personlige look, som dine veninder uden tvivl vil misunde dig for. Nogle gange er det de små detaljer, der gør forskellen, og det er ofte med de rette smykker, du kan ændre dit outfit til enten at blive mere nedtonet eller mere festligt. Nytårsaften er det absolut tilladt at give looket fuld gas. Her skal den ikke have for lidt, så et par store øreringe og et ur eller armbånd i samme stil er helt sikkert oplagt på den store aften. Sikr dig flotte smykker i dag, som får dig til at stråle, så du kan skyde nytåret ind med stil. Har du lidt svært ved at beslutte lige præcis, hvilke øreringe der passer bedst til nytårskjolen, så er du altid velkommen i vores fysiske butikker, hvor du kan prøve de forskellige smykker. Og ellers opfordrer vi dig til at slå dig løs online. Køb i dag og vi leverer direkte til din hoveddør.

Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret