• PERSONLIGE SMYKKER

      Personlige smykker er et must-haves, og det er de perfekte accessories til at gøre din stil unik og anderledes.
      Hos Pilgrim har vi et stort udvalg af personlige smykker til hende - alt lige fra smykker med stjernetegn til smykker med gravering og smykker med bogstaver. Hvis du vil designe smykker, skal du gå på opdagelse blandt vores items.

      Vedhæng, der kan sættes på enten en halskæde eller et armbånd, og som tillader dig at være kreativ, når du sammensætter dit helt eget unikke og personlige smykke.

    • UNIKKE SMYKKER OG GAVER FOR ENHVER SMAG

      Specielt vores letter tag, som er et indgraveret vedhæng, er den perfekte personlige gave til hende, hvor hun kan bære personlige smykker med tekst, der symboliserer hendes udkårne.

    1 af 12
    • 0013 044 Pilgrim 2024 1 Model CAPSULE2 STAR
    • KLASSISKE KÆDER

      Til det simple look eller til dine flotte vedhæng. Pilgrims smykkekæder findes i flere længder og forskellige kædetyper. Find lige præcis den smykkekæde du ønsker, og pryd den med et fint vedhæng, eller kombinér den med flere kæder i kortere eller længere version. Kæderne passer til alle vedhæng.

    1 af 12
    • 512032011 m2
    • STJERNETEGNSSMYKKER

      Dit stjernetegn dekoreret af små fine krystalsten på lige det materiale, du synes er smukkest: Guld, sølv eller hæmatit – det bliver ikke smukkere. Find dit eget stjernetegn her, eller giv en stjernetegnhalskæde i gave. Et smykke med stjernetegn er en meget personlig gave, da et stjernetegn er noget helt unikt og personligt for modtageren.

    1 af 12
    • CHAKRA HALSKÆDER

      Kender du til chakranes styrke? Gennem chakraernes energicentre etableres balance og positive energier i krop og sind.

      Inspireret af chakranes styrke kanaliserer den smukke chakrakollektion, med healende ædelsten, positive energier, healende balance og indre styrke.

    1 af 12