3 for 2 – Ringe & Øreringe

PERSONLIGE SMYKKER X PILGRIM

 

Personlige smykker er et must-have i alle smykkeskrin, og det er de perfekte accessories til at gøre din stil unik og anderledes fra alle andres. Hos Pilgrim har vi et stort udvalg af personlige smykker til hende - alt lige fra smykker med stjernetegn til smykker med gravering og smykker med bogstaver.

Sæt personligt præg på din stil

Hvis du er vild med at designe smykker, skal du gå på opdagelse blandt alle vores Vedhæng & kæder, Birthstones og Letter tags. De er allesammen vedhæng, der kan sættes på enten en halskæde eller et armbånd, og som tillader dig at være kreativ, når du sammensætter dit helt eget personlige smykke.

Unikke smykker og gaver for enhver smag

Specielt vores letter tag, som er et indgraveret vedhæng, er den perfekte personlige gave til hende, hvor hun kan bære personlige smykker med tekst, der smukt symboliserer hendes udkårne. Du kan også gå på opdagelse i vores stjernetegnsunivers, hvor du kan finde både halskæder og ure, med små krystalsten, der på fin vis illustrerer de forskellige stjernetegn. Sidst men ikke mindst kan du gå på opdagelse i en verden af Fortunes halskæder, som hver især har en speciel betydning. Her kan du finde en halskæde, der symboliserer noget helt specielt og bære den om halsen for at forstærke din lykke.

Det er tid til at gå på opdagelse blandt alle vores personlige smykker.

Find de helt perfekte og personlige gaver, der vil blive husket for evigt, eller udforsk vores univers efter fashion treats til dig selv:

Klar, parat, start. Dyk ned i vores store univers, og find et personligt smykke her.

En slikbutik af charms

At shoppe charms er som at blive sluppet løs i en slikbutik. Mix og match dem med armbånd eller halskæder, og få dine helt unikke favoritsmykker ud af det!

En verden af vedhæng

Vedhæng til dig selv, i gave til én du holder af – eller begge dele. Vi har et hav af varianter, som du kan kombinere på kryds og tværs til dit eget personlige design.

Blændende birthstones

Din helt egen lykkesten, der fylder dig med positiv energi og varierer i alle fødselsmånedernes farver. Lykke og personlig udsmykning i én smuk forening.

Flotte fortune halskæder

En halskæde med charms, du sammensætter ud fra, hvilke symboler der betyder noget for lige netop dig. Vælg mellem alt lige fra kærlighed og lykke til familie, venskab, mod og mange flere.

Fine stjernetegnshalskæder

Dit stjernetegn dekoreret af små fine krystalsten på lige det materiale, du synes er smukkest: Guld, sølv eller hæmatit – det bliver ikke smukkere.

Smukke stjernetegnsure

Praktisk, yndigt og symbolsk i én trendy treenighed. Vi taler om smukke ure udsmykket med stjernetegn af må krystalsten på fineste vis.

Personlige gaver til alle budgetter

Er du på udkig efter det helt rigtige og personlige fashion treat til én, du holder af? Få hjælp i vores gaveguide, hvor du kan shoppe unikkke gaver i alle prisklasser.