Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Bliv medlem og få 20% rabat ♡

Rosaguld smykker

Rosaguld er eksklusivt og feminint på en og samme tid

Guld er ikke bare guld. Der er hvidguld og rødguld – og så er der den sarte, eksklusive rosa guld. og her hos Pilgrim finder du et stort udvalg af smykker i det smukke materiale. Vælg bl.a mellem rosaguld øreringe, rosaguld armbånd, rosaguld ure, rosaguld ringe og meget mere. 

Rosaguld til alle lejligheder

Rosaguld har, som navnet antyder, et næsten lyserødt skær, og det gør smykker, der er fremstillet i materialet, både sarte og feminine at se på. Du kan bruge de rosagyldne goodies til både hverdag og fest og dermed tilføre dit outfit et yderligere strejf af femininitet. Samtidig er guld, uanset om der er tale om hvidguld, rødguld eller rosaguld, med til at give et skær af eksklusivitet, og har du solkysset hud, kommer det kun endnu mere til udtryk.

Med smykker i rosaguld fra Pilgrim er du sikker på altid at have noget at tage på, uanset lejligheden. Sæt et par øreringe i rosaguld sammen med din florlette sommerkjole, og se effekten. Du kan også bære rosaguld øreringe sammen med jeans og en T-shirt; det giver et let, sommerligt udtryk. Vælg mellem hoops, creoler, ørestikker, ørehængere og mange flere – alle sammen i rosaguld.

Rosagyldne essentials

Et outfit er sjældent komplet uden en halskæde, og hvorfor ikke gå efter en i rosaguld. En rosaguld-halskæde er en eviggyldig klassiker, der kan kombineres med mange forskellige typer outfits og stilarter. Vælg mellem de helt enkle og tynde halskæder uden en masse detaljer, eller gå efter voluminøse statement-smykker, der giver dit look personlighed og kant. Hos Pilgrim.dk finder du mange forskellige typer rosaguld-halskæder lige fra de enkle og klassiske til de store og detaljerede. Uanset hvilken du vælger og foretrækker, er stilen på dit nye rosaguld-smykke med til at definere din stil og smag. Og husk: du behøver ikke nøjes med én halskæde – smykker i rosa guld kan man ikke få for mange af, så vælg dem, du bedst synes om – og giv eventuelt et til din veninde, din mor, din kæreste, din datter eller en anden vigtig kvinde i dit liv.

Pas godt på dine smykker af rosaguld

Smykker er smukkest, hvis du husker at tage dig kærligt af dem og pleje dem, som de har behov for fra tid til anden. Sol, regn, blæst – vind og vejr har en stor indvirkning på smykkers udseende, og det samme har sæbe, creme og parfume. For at holde dine rosaguld-smykker så flotte som muligt, så længe som muligt, bør du rense dem med jævne mellemrum. Her kan du se, hvordan du gør.


Hold dig opdateret og vær altid med på de smukkeste smykketrends. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud og sneak peeks på nye kollektioner. Samtidig får du 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret