Køb 2 items og få 20% - shop her!  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK   |  Hurtig levering - 1-2 dage | 30 dages returret

Gratis fragt over 300 DKK

30 dages returret

Hurtig levering - 1-2 dage

Guld er ikke bare guld. Der er hvidguld og rødguld – og så er der den sarte, eksklusive rosa guld. Rosaguld er eksklusivt og feminint på en og samme tid, og her hos Pilgrim finder du et stort udvalg af smykker i det smukke materiale. Vælg bl.a mellem rosaguld øreringe, rosaguld armbånd, rosaguld ure, rosaguld ringe og meget mere.

Find smykker i rosaguld
 

Rosaguld til alle lejligheder


Rosaguld har, som navnet antyder, et næsten lyserødt skær, og det gør smykker, der er fremstillet i materialet, både sarte og feminine at se på. Du kan bruge de rosagyldne goodies til både hverdag og fest og dermed tilføre dit outfit et yderligere strejf af femininitet. Samtidig er guld, uanset om der er tale om hvidguld, rødguld eller rosaguld, med til at give et skær af eksklusivitet, og har du solkysset hud, kommer det kun endnu mere til udtryk.

Med smykker i rosaguld fra Pilgrim er du sikker på altid at have noget at tage på, uanset lejligheden. Sæt et par øreringe i rosaguld sammen med din florlette sommerkjole, og se effekten. Du kan også bære rosaguld øreringe sammen med jeans og en T-shirt; det giver et let, sommerligt udtryk. Vælg mellem hoops, creoler, ørestikker, ørehængere og mange flere – alle sammen i rosaguld.

Find smukke øreringe i rosaguld

Rosagyldne essentials

Et outfit er sjældent komplet uden en halskæde, og hvorfor ikke gå efter en i rosaguld. En rosaguld-halskæde er en eviggyldig klassiker, der kan kombineres med mange forskellige typer outfits og stilarter. Vælg mellem de helt enkle og tynde halskæder uden en masse detaljer, eller gå efter voluminøse statement-smykker, der giver dit look personlighed og kant. Hos Pilgrim.dk finder du mange forskellige typer rosaguld-halskæder lige fra de enkle og klassiske til de store og detaljerede. Uanset hvilken du vælger og foretrækker, er stilen på dit nye rosaguld-smykke med til at definere din stil og smag. Og husk: du behøver ikke nøjes med én halskæde – smykker i rosa guld kan man ikke få for mange af, så vælg dem, du bedst synes om – og giv eventuelt et til din veninde, din mor, din kæreste, din datter eller en anden vigtig kvinde i dit liv.

Shop halskæder

Pas godt på dine smykker af rosaguld


Smykker er smukkest, hvis du husker at tage dig kærligt af dem og pleje dem, som de har behov for fra tid til anden. Sol, regn, blæst – vind og vejr har en stor indvirkning på smykkers udseende, og det samme har sæbe, creme og parfume. For at holde dine rosaguld-smykker så flotte som muligt, så længe som muligt, bør du rense dem med jævne mellemrum. Her kan du se, hvordan du gør.

How to care

 

Pssst! Vil du have dugfrisk fashioninspiration i din indbakke?