Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse

Skandinavisk design

Smyk dig med smukt skandinavisk design

Skandinavisk design er lyst, let og stilfuldt. Elegant uden at være bedaget, klassisk uden at være kedeligt. Pilgrim-smykker er skandinavisk design, når det er bedst. Vi er et af de danske smykkemærker, der med udgangspunkt i den danske designarv fremstiller danske smykker i minimalistisk design, der fungerer lige godt, uanset om du bærer dem til et outfit bestående af T-shirt og jeans, eller om du er trukket i det festlige tøj og på vej til fest og farver. 

Solkysset hud og skandinavisk design

Selvom vejret ikke altid er med os på de danske breddegrader, findes der ikke mange andre steder, der er dejligere at være end i Danmark, når sommeren endelig er over os. Når kjolerne bliver fundet frem fra bagest i skabet, fødderne kommer i sandaler, og huden bliver kysset af solen. En ekstra prik over i’et er et eller flere smykker til at supplere dit outfit og fremhæve netop din unikke stil. Skal det være enkelt og elegant, eller går du efter fuld skrue på glamouren? Hos Pilgrim.dk finder du smykker til en hvilken som helst stil, og du kan mikse og matche, som du foretrækker det. Gå fx efter en enkel, grafisk fingerring i guld eller sølv, som sidder perfekt på fingeren og understreger din sommerkulør. Eller hvad med en mere voluminøs ring belagt med guld eller rosaguld til sommerens mange fester?

Smukke smykker i sølv, guld og rosaguld

Hos Pilgrim finder du et væld af forskellige smykker i dansk design i forskellige stilarter og metaller. Der er smykker til dig, der foretrækker forgyldte smykker, til dig, der sværger til sølv, og til dig, der elsker det feminine islæt, som rosaguld har. Du finder også hæmatit-farvede smykker og mange forskellige ure – alt sammen designet i Danmark med rødder i den nordiske og skandinaviske æstetik. Pilgrim er et af de danske smykkemærker, der fremstiller dansk designede smykker i sølv. Sølv er elegant – også på solgylden hud, som man ellers ofte forbinder med guldsmykker. Sølvets smukke spil i solen giver et køligt touch til de varme dage; både dag og aften.

Danske ure

Hos Pilgrim.dk finder du ikke blot dansk designede smykker – du finder også danske ure i stilfuldt design i både mørke og lyse farver. Vælg de enkle modeller i den sarte nordiske farvesætning, eller gå efter det dansk designede ur i mørkere farve med lidt mere attitude.


Vil du være den første der får besked, når nye kollektioner lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret