3 for 2 - billigste item gratis! Shop her!  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK | Hurtig levering - 1-3 dage | 90 dages gratis returret

Gratis fragt over 300 DKK

90 dages gratis returret

Hurtig levering - 1-3 dage

Silver Seduction

Smyk dig med skinnende sølv

Sølvsmykker er smukke, skinnende og evigt sofistikerede. Det skinnende metal giver dit look et mere råt og elegant udtryk – et køligt, elegant pift til årets sommermåneder og et chikt touch til vintermånederne. Sølv kan det hele; og det kan du også. Giv dit outfit et pift belagt med sølv – gå på jagt efter den ultimative sølv ring i vores store udvalg af sølv smykker.

Stilfuldt sølv i ørerne

Der er ikke noget, der udtrykker kærlighed så godt som et smykke, og hvorfor ikke give din mor, søster, veninde eller udkårne et par stilfulde sølvøreringe til jul, fødselsdag eller bare fordi? På pilgrim.dk har vi et stort udvalg af sølv øreringe i mange forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag; store og iøjnefaldende, små og klassiske eller enkle og diskrete. Gå på jagt efter de perfekte øreringe blandt vores udvalg af sølvsmykker.

Sølv, sølv og atter sølv

I smykkemoden i dag er alt tilladt. Miks og match metaller, hvis du vil, eller hold det råt og cool med smykker kun i sølv. Vælg mellem enkelt og elegant eller detaljeret og markant. Rock retrostilen med store sølvarmbånd med overdådige detaljer, eller hold det klassisk med en enkel sølvlænke om håndleddet, fx hvis det skal være lidt ekstra vildt, kombineret med læderdetaljer eller sten.

Smyk dig smuk med sølv

Det er ikke kun håndled, hænder og øreflipper, der kan nyde godt af smukke sølvsmykker – også halsen kan fortjene lidt sølvbelagt pynt. På pilgrim.dk fører vi et stort udvalg af halskæder i sølv, lige fra de helt enkle til de mere iøjnefaldende. Vælg din favorit, og brug den til hverdag og fest. Og husk, at sølv kan både nedtone og understrege dit look. Jo mere detaljerigt dit outfit er, jo mere enkel bør din halskæde være og vice versa. På den måde kommer dine sølvsmykker mest til sin ret.

Plej dine sølvsmykker

Hverdag og fest slider på dine sølvbelagte smykker, og derfor er det vigtigt, at du husker at passe på dem. Ved du hvordan? Ellers kan du lære, hvordan du forlænger dine sølvsmykkers liv i vores plejeguide til smykker.

How to care

Pssst! Vil du have dugfrisk inspiration i din indbakke?