Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse

Singles Day 2021 hos Pilgrim

Træd tilbage, Black Friday – der er en ny shoppedag med gode tilbud på banen.

Singles Day, d. 11. november 2021, er sidste nye skud på shopping-stammen, og tilbuddene er både mange og gode. På denne side har vi samlet de bedste Singles Day-tilbud til dig, så tag et kig på de mange, smukke smykker, og se, om ikke der er noget, du kan bruge på Singles Day 2021.

Fantastiske Singles Day tilbud hos Pilgrim

Gennem årene har Singles Dag vokset sig ikke bare stor, men nærmest enorm – den er blevet den største offline og online shopping dag i hele verden. Hos Pilgrim fejrer vi Singles Day med et brag af et tilbud. Så uanset om du er single eller lykkeligt forelsket i den eneste ene, kan du gøre en rigtig god handel på Singles Day – både online på webshoppen og i vores fysiske butikker. Køb noget til dig selv, fordi du fortjener det, eller find den perfekte smykkegave til en vigtig kvinde i dit liv; din mor, din søster, din veninde eller din kæreste.


Vær' den første der får besked...

Vil du være den første der får besked om vores Singles Day tilbud, så tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, som udover en masse gode tilbud, er fyldt med inspiration, sneak peeks på nye kollektioner, eksklusive events & konkurrencer.


Perfekte smykkegaver til Singles Day 2021

Med gode rabatter på alle items er der råd til at skeje lidt ud. Køb den halskæde, du har sukket efter længe, eller de ringe, du bare må eje. Der kan måske også blive råd til et nyt, lækkert ur, og hvad med et par seje solbriller til den skarpe vintersol? Mulighederne er mange; tag et kig på vores mange forskellige Singles Day-smykker og styles, og vælg dem, der passer bedst til dig og din stil.

Hvad er Singles Day?

Singles Day fejres den 11. november hvert år. Det er en nyere ’højtid’, der blev introduceret i Kina i 1990’erne af nogle universitetsstuderende, der ville vise – og fejre – at de var stolte over at være single. Ud over hurtigt at vokse sig stor, når det gælder både online og offline shopping, har Single Day paradoksalt nok vist sig at være populær blandt par, der gerne vil fejre kærligheden. Især i Kina er datoen 11/11, der i øvrigt er valgt pga. symbolikken i at være alene, blevet en populær dato at gifte sig på.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret