YAY! Den nye kollektion er landet - se den her!  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK | Hurtig levering - 1-2 dage | 90 dages gratis returret

Gratis fragt over 300 DKK

90 dages gratis returret

Hurtig levering - 1-2 dage

Lad nedtællingen begynde! Vi kan slet ikke vente til Autumn 2018 kollektionen lander, så her er et lille sneak peek på en masse af vores yndlings items fra den kommende kollektion.
Kollektionen hedder Freedom og er fyldt med en masse cool items, der er karakteriseret ved skulpturelle og flydende former kombineret med en kontrastfuld palette af farver, der rangerer fra mørk og rolig til klar og lysende.

Gå på opdagelse i den nye Autumn kollektion og find dine favoritter allerede nu >

 

Autumn 2018 kollektionen er skabt på baggrund af en nysgerrighed, åbenhed og et ønske om at udfordre traditionelle normer for, hvordan vi bærer smykker, ure og solbriller. Alt sammen for at understrege sæsonens unikke og personlige look. Hele Autumn 2018 kollektionen lander i butikkerne og online fra 26. juli 2018.

 

Få first-hand info

Vil du være den første der får besked, når kollektionen lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her >

Pas på dine smykker

Smykker fra Pilgrim er altid produceret af rene materialer, så du kan være tryg ved at gå med dem og ikke behøver spekulere på allergier og overfølsomhed. Alle smykker er bly- og nikkelfri. De er belagt med ægte guld eller sølv, og lavet på en base af zink eller messing. På vores ørestikker, er metalstaven der går gennem øret, altid lavet af kirurgisk stål. Pilgrims smykker er også håndlavede af dygtige håndværkere, der går op i kvalitet og detaljer.
Den bedste måde at rense dine smykker på, er at bruge en blød klud og tørre dem godt og grundigt af, så sved, regn, parfume ikke ødelægger materialerne.

Få flere tips til at passe på dine yndlingsitems lige her >