Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Læs mere om vores grønne rejse her ♡

Stack rings

Har du mødt Lulu? Pilgrims kollektion af enkle, stilrene og smagfuldt elegante stackable ringe, der kan mikses og matches efter lyst, humør og behov – eller bruges alene, hvis din stil kalder mere på det enkle og underspillede end på det iøjnefaldende og overdådige. De stackable ringe fås i forskellige metaller og styles, men fælles for dem alle er, at de er i et enkelt og stilrent design, og så er de justerbare, så de passer de fleste.
Ved at kombinere de Lulu-items, du allerbedst kan lide, understreger du dit personlige look og giver både dig selv og dit outfit individuel kant.

Vælg mellem items, der er helt enkle og stramme i sit design, og de mere underspillede, dekadente styles, der har et farvestrejf i form af en lille, skinnende krystal. Eller hvad med en moderne og stilren ring med en raffineret detalje som f.eks. en spændende vinkel i metallet eller et smukt evighedstegn? Gå på opdagelse her på siden og find dine aboslut favorit Lulu-ringe.

Smukke og feminine stackable ringe fra Pilgrim

Pilgrims stackable ringe er til dig, der ikke er bange for at gå imod strømmen. Til dig, der foretrækker at bære smykker, der ikke ligner alle andres og overraske med et personligt præg. Lulu giver dig dit eget unikke look, som du kan ændre når som helst, hvis du har flere forskellige stackable ringe at vælge imellem. De stackable ringe fra Pilgrim er et smukt supplement til dine øvrige smykker, men de fungerer også godt alene. Ved kun at bære én Lulu-ring på fingrene frem for flere, får du et yndefuldt look, der giver dig en smuk sarthed. Flere ringe ad gangen giver derimod et mere elegant look, og alt efter hvor mange stackable ringe med krystaller, du bærer, får du et både festligt og glamourøst look.

Lulu – stackable ringe i høj kvalitet med et personligt præg

Det har aldrig været nemmere at skabe dit eget individuelle look! Kombinér de elegante og delikate stackable ringe fra serien Lulu, som du har lyst til, eller brug dem hver for sig for et enkelt, feminint og ubekymret look.
Ringene er alle forskellige med hver sin diskrete detalje – en vinkling af metallet, en kulørt krystal eller noget helt tredje. Ringene er håndlavet og nikkelfri. Brug dem til at forkæle dig selv eller en, du holder af. Og fordi Lulu-ringene er justerbare, behøver du ikke engang tjekke din bedste venindes ringstørrelse, hvis du får lyst til at købe en gave til hende – ringene passer nemlig til de fleste fingre. Husk, at vi sender fragtfrit, hvis du køber for mere end 300 kr. på vores online shop.


Flere style guides og inspiration? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, gode tilbud, sneak peeks på nye kollektioner og eksklusive events og konkurrencer.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret