Køb 2 items og få 20% - shop her!  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK   |  Hurtig levering - 1-2 dage | 30 dages returret

Gratis fragt over 300 DKK

30 dages returret

Hurtig levering - 1-2 dage

Brug dit stjernetegn som smykke

Vis mig dit stjernetegn, og jeg skal sige dig, hvem du er. Du får dit stjernetegn ved fødslen, og det er dit hele livet. Om du er vandmand, vædder, vægt, stenbuk eller noget helt femte, er du helt unik, og det kan du blandt andet afspejle i dit valg af smykker. Vis din identitet via dit stjernetegn – se det smukke udvalg hos Pilgrim.dk.

Smuk som et stjernetegn

Der er i alt 12 stjernetegn, som alle er forbundet med luft, vand, jord eller ild – de fire elementer. Stjernetegnene er fastlagt ud fra den bane, jorden har om solen, og deres navne stammer fra de urgamle stjernebilleder, mennesket i alle tider har kunnet se og identificere på nattehimmelen. Ud over at være fantastiske navigationsmærker for datidens søfarere, er de 12 stjernetegn også blevet brugt til at vurdere det optimale tidspunkt at så og høste på mv.

Hvert stjernetegn har sit eget symbol og sit eget tilknyttede stjernebillede. Pilgrims enkle stjernetegn halskæder er både klassiske og tidløse og afbilleder hvert stjernetegn med det tilsvarende stjernebillede. Et smukt og stilrent stjernetegn vedhæng viser selve stjernetegnet, der er smukt indgraveret og fremhævet med funklende krystalsten.

Du kan vælge præcis det stjernetegnssmykke, du ønsker dig – dit eget, din bedste venindes, din mors eller en anden, der har stor betydning for dig. Et smykke med stjernetegn er en meget personlig gave, da et stjernetegn er helt unikt for en person og siger noget om, hvordan vedkommende grundlæggende er som person. En stjernetegn halskæde er også en rigtig god gaveidé til fødselsdage, jul eller andre begivenheder.

Vælg mellem en halskæde med stjernetegn i sølv, halskæde med stjernetegn i guld og halskæde med stjernetegn i hæmatitfarvet.

Ure med stjernetegn

Man siger, at skæbnen står skrevet i stjernerne, så hvorfor ikke omfavne dit stjernetegn og smykke dig med et ur med dit eget stjernetegn?
Alle ure er udsmykket med små krystalsten, der illustrerer de forskellige stjernetegn (Vædderen, Tyren, Tvillingerne, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden og Fiskene).
 


Plej dine stjernetegnssmykker

Guld- og sølvbelagte smykker med stjernetegn er smukke både at bære og se på, men de holder sig allermest smukke, hvis du passer godt på dem. Vind og vejr kan påvirke udseendet – vidste du f.eks., at det er bedst, at du tager din halskæde af, før du bader? Læs mere om, hvordan du kan hjælpe med at forlænge dine stjerne tegn smykkers liv i Pilgrims smykke-plejeguide.

Pssst! Vil du have dugfrisk inspiration i din indbakke og samtidig få 10% på dit næste køb?