Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Gå ikke glip af vores lagersalg - Læs mere her ♡

Stjernetegnssmykker

Brug dit stjernetegn som smykke. Vis mig dit stjernetegn, og jeg skal sige dig, hvem du er. Du får dit stjernetegn ved fødslen, og det er dit hele livet. Om du er vandmand, vædder, vægt, stenbuk eller noget helt femte, er du helt unik, og det kan du blandt andet afspejle i dit valg af smykker. Vis din identitet via dit stjernetegn – se det smukke udvalg hos Pilgrim.dk.

Smuk som et stjernetegn

Der er i alt 12 stjernetegn, som alle er forbundet med luft, vand, jord eller ild – de fire elementer. Stjernetegnene er fastlagt ud fra den bane, jorden har om solen, og deres navne stammer fra de urgamle stjernebilleder, mennesket i alle tider har kunnet se og identificere på nattehimmelen. Ud over at være fantastiske navigationsmærker for datidens søfarere, er de 12 stjernetegn også blevet brugt til at vurdere det optimale tidspunkt at så og høste på. Hvert stjernetegn har sit eget symbol og sit eget tilknyttede stjernebillede. Pilgrims enkle stjernetegn halskæder er både klassiske og tidløse og afbilleder hvert stjernetegn med det tilsvarende stjernebillede. Et smukt og stilrent stjernetegn vedhæng viser selve stjernetegnet, der er smukt indgraveret og fremhævet med funklende krystalsten.


Nye stjernetegnshalskæder

Pilgrim præsenterer et nyt take på stjernetegnskæden med et tosidet vedhæng. Den ene side er prydet med de fineste multifarvede minikrystaller, der danner din stjernekonstellation – og den anden side er præget med dit stjernetegn symbol i moderne fortolkning. Vælg den side, du bedst kan lide, eller match med dit outfit!


AQUARIUS

20 JANUAR – 18 FEBRUAR

PISCES

19 FEBRUAR – 20 MARTS

ARIES

21 MARTS – 19 APRIL

TAURUS

20 APRIL – 20 MAJ

GEMINI

21 MAJ - 20 JUNI

CANCER

21 JUNI - 22 JULY

LEO

23 JULI - 22 AUGUST

VIRGO

23 AUGUST - 22 SEPTEMBER

 

LIBRA

23 SEPTEMBER – 22 OKTOBER

SCORPIO

23 OKTOBER – 21 NOVEMBER

SAGITTARIUS

22 NOVEMBER – 21 DECEMBER

CAPRICORN

22 DECEMBER – 19 JANUAR

 

En stjernetegnshalskæde er en perfekt gave

Du kan vælge præcis det stjernetegnssmykke, du ønsker dig – dit eget, din bedste venindes, din mors eller en anden, der har stor betydning for dig. Et smykke med stjernetegn er en meget personlig gave, da et stjernetegn er helt unikt for en person og siger noget om, hvordan vedkommende grundlæggende er som person. En stjernetegn halskæde er også en rigtig god gaveidé til fødselsdage, jul eller andre begivenheder. Vælg mellem en halskæde med stjernetegn i sølv, halskæde med stjernetegn i guld og halskæde med stjernetegn i hæmatitfarvet.

Ure med stjernetegn

Man siger, at skæbnen står skrevet i stjernerne, så hvorfor ikke omfavne dit stjernetegn og smykke dig med et ur med dit eget stjernetegn?
Alle vores ure er udsmykket med små krystalsten, der illustrerer de forskellige stjernetegn (Vædderen, Tyren, Tvillingerne, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden og Fiskene). Opdatér dit look med et smukt stjernetegnsur, som du kan bruge for evigt.

Plej dine stjernetegnssmykker

Guld- og sølvbelagte smykker med stjernetegn er smukke både at bære og se på, men de holder sig allermest smukke, hvis du passer godt på dem. Vind og vejr kan påvirke udseendet – vidste du f.eks., at det er bedst, at du tager din halskæde af, før du bader? Læs mere om, hvordan du kan hjælpe med at forlænge dine stjerne tegn smykkers liv i Pilgrims smykke-plejeguide.


Vil du have style guides og en masse inspiration? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, gode tilbud, eksklusive konkurrencer og sneak peeks på nye kollektioner. Du får samtidig 10% rabat på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret