20% ved køb for mere end 250 kr. - shop her  | ✔ Gratis fragt over 300 DKK |  Hurtig levering - 1-2 dage | 30 dages returret

Gratis fragt over 300 DKK

Hurtig levering - 1-2 dage

30 dages returret

Temperaturen stiger, byen emmer, havet bruser, landet summer. Der er liv og glade mennesker allevegne. Sommeren er festtid og smykketid. Bryllupper, festivaler, studenterfester. Tid til stranden, forkælelse og afslapning. Væk med hue, højhalsede sweatre og vanter, og frem med bar hud og trendy, smukke, forførende smykker, der fuldender dit outfit og gør dig endnu smukkere.

Sommerens modetrends og sommerkollektion

En af sommerens modetrends er store øreringe og masser af bling. Vi har et stort udvalg af øreringe, der er guld-, sølv- og rosabelagt med og uden sten. Creoler og øreringe, der hænger. Sæt dem sammen med en stor ring, der smyger sig op ad fingeren, og du vil være med på den nyeste mode. Dyk ned i vores lækre sommerkollektion, og sol dig i gode tilbud og varme nyheder.

Dyk ned i vores nye kollektion

Sommerens fester

Med sommeren hører et utal af fester. Havefester, lækre restaurantbesøg, runde fødselsdage – og selvfølgelig festivaler, bryllupper og studenterfester. Og med fester hører smykker. Sommersmykker må gerne fylde og være prangende, for nu er der masser af bar ud at vise dem frem på. De kan også style en simpel undertrøje og et par jeans, så du går fra at være hjemmechik til at være superhot.

Er du klar til fest?

Festivalsmykker

Sommertid er festivaltid. Tjekkede outfits, sød musik og glade mennesker. Og med til en fed festival hører tjekkede festivalsmykker. Lange øreringe, prangende halskæder, store ringe og måske en ankelkæde. Masser af rock ’n’ roll, bar hud og lækre smykker i solen.

Bliv klar til festival

Studentergave

Studenterne springer ud i den søde forsommer, og hele verden ligger forude. Til et fuldendt studenteroutfit hører smukke smykker. En personlig halskæde, et armbånd med et unikt charm, der vil bringe lykke og minde om den store dag, da man fik huen på, og fede øreringe, der gør kjolen helt speciel. Et smykke er også en oplagt studentergave, for det varer evigt og vil altid være et bevis på den gode tid med fester, farver og forventningens boblende glæde.

Pynt på studentertiden

Bryllupssmykker

Sommeren er højsæson for bryllupper, og hvad enten du selv skal stå brud eller med til en uforglemmelig bryllupsfest, er smykker med til at sætte prikken over i’et. Et smykke er også en oplagt bryllupsgave. Pilgrim har udviklet smykker til alle lejligheder og alle typer af kvinder, så det er bare at læne sig tilbage og gå på opdagelse i vores store udvalg af halskæder, øreringe, armbånd og ringe til den næste store kærlighedsfest.

Bliv klar til bryllup

Solbriller, smykker og strand

Er du en ægte strandløvinde? Så skal du helt sikkert have dine beach essentails på plads til sommerens mange strandture og beach parties. Solbriller, smykker og strand går sammen som gin, tonic og isterninger. På Pilgrim har vi alt, du skal bruge, for at gøre sommeren hot. Vil du være med på moden, så tænk STORT, når du shopper, og tænk på, hvad der gør dig unik. Brug solbriller og sommer smykker som accessories til at underbygge din personlighed og dit look.

Få styr på dine beach essentials

Pssst! Vil du have dugfrisk fashioninspiration i din indbakke?