Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Få lavet huller i ørerne til 50 kr. d. 19 & 20. oktober ♡

The styling essentials: Pearls

Perler forbindes med stilsikkerhed. Personer, der er tilbøjelige til at bære disse naturlige smykkesten er ikke afhængige af glimmer, logoer eller iøjnefaldende detaljer, der skriger på opmærksomhed. De udstråler derimod en ubesværet og evigt aktuel stil.


Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Perle øreringe

Brug perleøreringene kreativt som et stilsikkert statement. I denne sæson og de kommende sæsoner vil perleøreringene være et hyperaktuelt smykke, der vil kunne løfte ethvert look fra at være ordinært til at skille sig ud og blive et statement, der vil tiltrække opmærksomhed.Perler til enhver sjæl

Perlesmykker passer til enhver sjæl. Flere og flere tager perle-trenden til sig, og den præger modebilledet mere og mere. Overalt ser man perler i geometrisk formede metaløreringe, farverige hængende perleøreringe og store hoops, både enkeltvis og flere forskellige sammen.

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Et evigt minde

Et smykke er den perfekte og mest personlige gave, du kan give til én du holder af. Hvert eneste smykke fortæller en historie; den du ønsker at skabe, eller den du vil mindes og fejre. Find en helt unik gave til enhver lejlighed, og skab minder, der lever for evigt.
Vil du være den første der får besked, når nye kollektioner lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.


Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret