3 for 2 – Ringe & Øreringe

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være tid til at gå i tænkeboks og påbegynde den første (og måske vigtigste) forberedelse til kærlighedsdagen - nemlig at finde den perfekte valentinsgave. Eller de perfekte ønsker. I vores valentinsunivers kan du finde en masse inspiration til netop det blandt:

♡ Guides til den perfekte valentinsgave

♡ Smukke items til valentinsdag

♡ Sæsonens hotte trends

Find hjælp i vores gaveguide

Du kan starte med at besøge vores fantastiske gaveguide, som er inddelt i forskellige prisklasser. Som de fleste ved, kan der ikke sættes en pris på kærlighed, så uanset om du har et stort eller lille budget, kan du med sikkerhed finde en unik og personlig valentinsgave til den, du elsker allermest. Vores gaveguides er fyldt med alle vores yndlingsitems fra den nye Spring kollektion, så uanset om du er på udkig efter smykker i guld eller sølv, i en minimalistisk eller mere prangende stil, så finder du uden tvivl noget, der falder i din smag.

Du kan også klikke dig igennem de næste meget nøje udvalgte valentinsgavetips og finde alt det, du ønsker dig - eller som du tror, din kæreste ønsker sig. Vi garanterer, at du kan finde gaver, der vil få Amors pil til at ramme plet lige i hjertet på din udkårne.

What women want – hjælp de kære mænd

Ved du, at din kæreste eller mand kan fare helt vild, når det gælder gaver? Så send ham et smut herind. Så kan vi guide ham. For kære mænd: Inden I for alvor går i gang med jagten på den perfekte valentinsgave, er det altid en god ide at gå på opdagelse iblandt kærestens smykker. På den måde kan du aflure hendes stil og finde ud af, om hun forestrækker guld eller sølv. Du kan også finde ud af, hvilke slags smykker, hun bedst kan lide. Det kan virke besværligt, men bag enhver god gave ligger et mindre detektivarbejde, og vi har forsøgt at hjælpe dig så godt på vej, som vi overhovedet kan.

Klar, parat, start! Det er tid til at finde den ultimativt bedste valentinsgave ♡

♡ Find alt det, du ønsker dig ♡

Smykker i kærlighedenstegn

Her finder du en smuk samling af smykker i røde nuancer, der alle understreger, at kærligheden er i fokus. Rød er nemlig romantikkens farve, og hvilken bedre andledning end Valentinsdag til at ønske sig smykker i den intense og forførende farve.

Klassikkere, du vil bruge for evigt

Her kan du gå på opdagelse blandt smykker, der med deres tidløse og stilrene design vil være smykker, du bruger for evigt. Det er med andre ord, smykker der vil følge dig og minde dig om din egen personlige Valentin for altid.

Strål som en diamant

Her vil en verden af skinnende smykker forblænde dig, og du kan finde et hav af halskæder, armbånd, øreringe og ringe, der vil tilføre et funklende touch til dit look og få dig til at stråle om kap med solen på en sommerdag.

♡ De perfekte og helt personlige valentinsgaver ♡

Jeg <3 dig

Her kan du sammensætte dit helt eget personlige smykke ved at udvælge nøjagtig de charms, du synes din kæreste skal bære i enten en halskæde eller et armbånd. Her har du altså muligheden for at designe dit eget unikke smykke, der symboliserer kærligheden til den, du elsker.

K for kærlighed

Her vil et tryllebindende univers af bogstavscharms give dig muligheden for at håndplukke specifikke bogstaver, som kan pryde enten en halskæde eller et armbånd. På den måde kan et eller flere specielle bogstaver, måske endda dit eget, hænge om halsen eller om hånden på din udkårne og på den måde vise det helt specielle bånd, der er imellem jer.

Vejen til kærlighed

Her kan du være stensikker på at finde et smykke, der baner vejen til din udkårnes hjerte. Her finder du nemlig et væld af birthstones i enten guld eller sølv, som kan sættes på enten en halskæde eller et armbånd. Det eneste det kræver er, at du kender din udkårnes fødselsmåned, og så du er klar til bringe hende lykke resten af livet med hendes helt egen lykkesten.

Sidst men ikke mindst kan du forelske dig i vores Fortunes halskæder eller vise hende, at hun betyder hele universet med vores Stjernetegnshalskæder.

Hold dig opdateret

Vær altid med på de smukkeste smykketrends. Sign up til vores nyhedsbrev, og få 10% rabat på dit næste køb.