• BRYLLUPSFAVORITTER

    Et bryllup er hjerternes fest – og livets største fest for brudeparret. Kærligheden svirrer i luften, og den varme stemning sidder i kroppen længe efter. Og derfor skal der være styr på alt ned til mindste detalje. Brudens smykker, bryllupsgaven, morgengaven. Dyk ned i vores bryllupsunivers, og få styr på dine wedding essentials lige fra outfit til gaver.

  • BRYLLUPSGAVE IDEER

    Et smykke er altid en god gaveide, for det varer evigt og er en personlig bryllupsgave. Med et smykke kan du fortælle om dit forhold til bruden eller fremhæve, hvad der netop gør hende smuk. Det kan være, I har oplevet noget unikt sammen, som et smukt symbol eller en charm kan vise, eller du ved, hun altid har været glad for specielle sten, design eller materialer. Det kan også være, bruden har specifikke ønsker til sit bryllup?


    Gå på opdagelse i vores gaveguide, og find gaven, der passer til budget og brud.

1 af 12
  • MORGENGAVE

    Efter en uforglemmelig dag, aften og nat er det tid til mere forkælelse i form af morgengaver. En god morgengave til din brud og hustru er et smykke, som for evigt minder hende om den lykkeligste dag i livet og din store hengivne kærlighed til hende. Et smykke er mere værd end 1.000 ord. Vores smykker er unikke, dansk designede, og vi har altid hjertet med i tilblivelsen.

  • 0141 006 2 Pilgrim 2024 1 Flatlays CLASSIC JUSTA 2 6c20ac6c dcb6 4a1c 97ed b9ac80634795
1 af 16
  • SMYKKER TIL BRUDEKJOLEN

    De fleste brude vælger at blive gift i hvidt, som i traditionel forstand symboliserer uskyld, mens andre vælger en rød eller blomstret kjole, der emmer af kærlighed, passion og fest. Når du skal vælge smykker, der passer til brudekjolen, kan du enten vælge nogle, der understøtter kjolens look eller skaber en kontrast.

    Til et bryllup skal smykkerne ikke fjerne opmærksomheden fra kjolen, og det kan derfor være en god idé at vælge klassiske, enkle smykker, hvis du har valgt en romantisk prinsessekjole, mens mere edgy smykker kan gå godt til en kjole med kant. Husk at øreringene skal passe med halskæden og de ringe, I har valgt. På Pilgrim har vi et stort udvalg af klassiske smykker – som vi kalder classic – og mere moderne smykker, vi kalder fashion – på den måde er der noget til dig, uanset hvilken brud du er. For du er helt speciel og helt din egen.

1 af 11
  • Bryllupstraditioner for bruden

    Skønne traditioner hører med til et godt bryllup, og mange brude vælger at følge traditionen om brudetilbehør til bryllupskjolen. Den siger, at bruden skal bære noget nyt, gammelt, lånt og blåt, og stammer fra en victoriansk remse, der handler om, at heldet skal tilsmile bruden i ægteskabet. Det kan kræve lidt inspiration at finde på accessories, der opfylder alle fire traditioner – uden at gå på kompromis med kjolen, så et godt fif er at vælge et smykke med en lille blå sten. Det kan på den måde både være noget nyt og blåt. Vi har fx øreringe og halskæder med blå sten og hjerter, der vil passe så fint til netop hjerternes fest.

    Til årets kærlighedsfest som gæst – med perfekte accessoires

    Yes! En bryllupsinvitation er lig med den ultimative chance for at dresse up. Har du styr på dine party essentials? Ellers er hjælpen lige her, for på pilgrim.dk har vi et kæmpe udvalg af smykker, der kan fuldende looket. Sølv er fx in, og vi har derfor et stort udvalg af sølvbelagte øreringe, armbånd og halskæder i klassiske design og moderne look. Vælger du store øreringe, skal halskæden ikke være for prangende, og vælger du en markant halskæde, må øreringene gerne være mindre. De må ikke kæmpe om opmærksomheden. Sexet, sensuelt sølv.

    FIND SØLV SMYKKER