FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på en række at de mest stillede spørgsmål.

Vis alle Skjul alle

Hvordan kan jeg returnere eller bytte et køb, der er foretaget på Pilgrim.dk?

Svar: Hvis du ønsker at returnere dit køb, kan du gøre det inden 14 dage. Returnér blot varen til os i ubrugt stand, i original ubrudt emballage, sammen med en kopi af fakturaen.

Bemærk, at varer, der er købt online, ikke kan returneres i vores Pilgrim butikker. Ønsker du derimod at ombytte dine varer, kan dette godt gøres i en af ​​vores butikker. Medbring varerne i ubrugt stand, i original ubrudt emballage, samt din faktura. Vi gør opmærksom på, at der ikke kan udbetales penge, ej heller i tilfælde af en prisdifference.
 

Hvordan kan jeg returnere eller bytte et køb som er foretaget i en Pilgrim butik?

Svar: I vores Pilgrim butikker kan du returnere eller bytte din vare inden 14 dage. Varen skal være i ubrugt stand, i original ubrudt emballage med en gyldig stregkode og med kvittering / byttemærke. Medbring den originale kvittering, hvis du ønsker at få dine penge refunderet. 

Hvordan kan jeg returnere eller bytte mit køb, der er foretaget hos en Pilgrim forhandler?

Svar: Den enkelte Pilgrim forhandler fastsætter deres egne bytteregler. Derfor anbefaler vi, at du rådfører dig med den pågældende forhandler om netop deres byttepolitik. 

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Hvorfor virker mit gavekort / tilgodebevis ikke?

Svar: Der kan være forskellige årsager til, at dit gavekort / tilgodebevis ikke virker. Her kan du læse de mest almindelige årsager:

  • Hvis udløbsdatoen er overskredet, er gavekortet/tilgodebeviset ikke længere gyldigt.

  • Dit gavekort/tilgodebevis kan være udstedt således, at det virker enten i vores butikker eller på vores webshop. I disse tilfælde virker gavekortet/tilgodebeviset kun det ene eller det andet sted.

  • Når du vælger at støtte MSF og / eller Project Playground ved at købe disse specifikke produkter, kan du ikke bruge et gavekort/tilgodebevis ved betaling.

  • Det er ikke altid muligt at anvende to gavekort/tilgodebeviser på samme køb.

  • Dit gavekort/tilgodebevis kan kun bruges én gang.

Hvis ovenstående ikke opklarer, hvorfor dit gavekort/tilgodebevis ikke virker, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på +45 6333 3333.

Hvorfor kan jeg ikke få rabat på MSF og Project Playground smykker?

Svar: Når du køber vores MSF / Projekt Playground produkter, går alt overskud til den pågældende organisation som velgørenhed. Derfor har vi besluttet ikke at tilbyde rabat på disse specifikke produkter, da det kun vil formindske donationen til det gode formål.
 

Hvor lang er leveringstiden?

Svar: Ved bestilling af produkter på Pilgrim.dk afhænger leveringstiden af, hvor du bor. Nedenfor kan du se den forventede leveringstid, der dækker både håndtering og forsendelse:


Danmark 2-3 dage
Sverige 5 dage
Norge 5 dage
Finland 5 dage
Tyskland 5 dage
UK 5 dage
Irland 7 dage
Holland 5 dage
Belgien 5 dage
Spanien 7 dage
Italien 5 dage
Frankrig 5 dage
 

Hvorfor er farverne på ædelsten ikke altid den samme?

Svar: Ædelsten er natursten, og deres udseende varierer på grund af deres naturligt vekslende farver og nuancer. Derfor er det ikke muligt at træffe beslutning om en farveskala for alle de sten, vi anvender. Den samme type sten kan bestå af både lyse og mørke nuancer, have mindre eller større pletter eller farvede årer og stadigvæk være den samme type sten. Det er derfor, de er så smukke!

Kan jeg sove og svømme med mine smykker på?

Svar: Vi anbefaler, at du ikke bærer dine Pilgrim smykker, når du sover, bader eller deltager i sport. Mange faktorer har indflydelse på holdbarheden af ​​smykker, herunder luftfugtighed, sved, parfume, hårspray, indtagelse af alkohol eller medicin, kroppens balance og stressniveau. Alle disse faktorer kan fremprovokere en reaktion i metallet, som får det til at oxidere hurtigere, end det normalt ville gøre. Vær opmærksom på, at alt guld og sølv oxiderer med tiden, og derfor bliver alle Pilgrim smykker, som er belagt med sølv eller ægte guld, mørkere på overfladen, til tider i form af pletter, andre gange som en generel mørkfarvning af overfladen.

Hvorfor får nogle mennesker udslæt af smykker?

Svar: Udslæt kan forekomme af en række grunde, men da alle vores smykker er nikkelfri, behøver du ikke at bekymre dig, selvom du evt. har nikkelallergi.

En lang række forskellige allergiske reaktioner forekommer netop på steder, hvor smykker ofte bæres (fx halsen, håndleddene eller under ørerne), og derfor er det vanskeligt at vide, hvad årsagen til allergien er, uden først at blive testet. Faktisk er en del mennesker ikke opmærksomme på, at deres allergi eksempelvis kan skyldes sølv og ikke nikkel.