Pilgrim x Hamborg

Smykkeshopping og storbyliv, når det er bedst!

Hamborg er det nye sort! Det er byen, alle taler om, og byen, som alle vil besøge – og med god grund. Hamborg har nemlig en trendy og meget populær shoppedestination, der med tiden er blevet én af europas fedeste fashionbyer. Og Pilgrim er naturligvis en del af det pulserende modeliv i Hamborg. Med flere forskellige lokationer i byen, er Pilgrim toneangivende indenfor smykkemode og altid med på beatet, når det kommer til nye trends og tendenser.

Europa Passage
Ballindamm 40
20095 Hamburg
Phone: +49 (403) 3475698

Europa Passage er et stort shoppingcenter, der ligger midt i centrum, og på den unikke placering finder du den største Pilgrim butik i Hamborg. Centeret er med dets smukke beliggenhed i Alstadt-kvarteret lige ud til søen Binnenalster bestemt et besøg værd.

Phoenix Center
Hannoversche str. 86
21079 Hamburg
Phone: +49 (0) 4032082727

Phoenix Center er et stort shoppingcenter placeret lidt syd for centrum i det område, der hedder Hamburg-Harburg. Centeret ligger ikke langt fra Hamborg banegård og er derfor let at komme til og fra. Med 110 butikker - hvoraf Pilgrim har én stor, smuk butik - er centeret et must see, når det gælder shopping.  

Alstertal-Einkaufszentrum
Heegburg 31
22391 Hamburg

Alstertal-Einkaufszentrum er et stort og lidt finere shoppingcenter, der ligger lidt nord for centrum i det område, der hedder Hamborg Wandsbek. I dette center ligger Pilgrims butik side om side med Michael Kors og andre spændende butikker, der alt i alt udgør den perfekte ramme for en god shoppetur.

Når du skal shoppe smykker i Hamborg

Smykker altid lige prikket over í’et, når du skal style et outfit, og hvorfor ikke shoppe dine næste smykker i en smuk by som Hamborg? Byen tilbyder de perfekte rammer og har alt, hvad man kan ønske sig af en storby. Forbered dig på en smykke-shoppingtur i Hamborg ved at dykke ned i Pilgrims univers af alt lige fra halskæder, øreringe og ure til ringe, armbånd, smykker med stjernetegn og solbriller.

Pilgrim – en verden af smykker

At slippe en fashionista løs i en Pilgrim butik er ligesom at slippe et barn løs i en slikbutik. Du vil blive forblændet af en verden af smykker, ure og solbriller i forskellige stilarter og materialer. Der er med andre ord noget for enhver stil. Så uanset om du er til minimalistiske og skandinaviske smykker eller til volumiøse og mere iøjnefaldende smykker, så kan du gå på opdagelse i alle vores guldbelagte og sølvbelagte smykker og finde dine nye tro følgesvende.

Bliv inspireret


Find masser af inspiration til din shoppe to-do-liste i vores inspirationsunivers

Vil du vide mere om Pilgrim? Bliv klogere her