Armbånd & Ure 20%

Retur

Ombytning/returnering

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere julegaver fra Pilgrim, kan du gøre det i alle vores butikker (undtagen Magasin) indtil den 14. januar 2018. Hvis du ønsker at ombytte til noget andet er byttemærket nok. Hvis du ønsker at returnere og få pengene udbetalt, skal du huske at medbringe kvitteringen.

Online

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere julegaver fra Pilgrim købt online, kan du gøre det indtil den 14. januar 2018. Hvis du ønsker at returnere og få pengene udbetalt, skal du sende varerne retur til vores lager sammen med fakturaen. Ønsker du at ombytte til noget andet, kan du gøre det i alle vores butikker (undtagen Magasin).

Returnér blot varen til os i ubrugt stand, i original ubrudt emballage, sammen med en kopi af fakturaen til:

  • Pilgrim
  • Grønlandsvej 8B
  • 8660 Skanderborg

Bemærk, at varer, der er købt online, ikke kan returneres i vores Pilgrim butikker. Ønsker du derimod at ombytte dine varer, kan dette godt gøres i en af ​​vores butikker, dog ikke Magasin. Medbring varerne i ubrugt stand, i original ubrudt emballage, samt din faktura. Vi gør opmærksom på, at der ikke kan udbetales penge, ej heller i tilfælde af en prisdifference. Læs mere om returnering i Handelsbetingelser.

Vi gør opmærksom på, at kunden afholder alle udgifterne forbundet med returnering af varerne, men pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.