20% på udvalgte halskæder - shop her!

Ombytning & returnering

Købt i butik

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere dit køb fra Pilgrim, kan du gøre det i alle vores butikker (undtagen Magasin og Salling) inden 30 dage. Hvis du ønsker at ombytte til noget andet er byttemærket nok. Hvis du ønsker at returnere og få pengene udbetalt, skal du huske at medbringe kvitteringen.

Købt online

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere dit køb fra Pilgrim købt online, kan du gøre det inden 30 dage. Hvis du ønsker at returnere og få pengene udbetalt, skal du sende varerne retur til vores lager sammen med fakturaen. Ønsker du at ombytte til noget andet, kan du gøre det i alle vores butikker (undtagen Magasin og Salling).

Returnér blot varen til os i ubrugt stand, i original ubrudt emballage, sammen med en kopi af fakturaen til:

  • Pilgrim
  • Grønlandsvej 8B
  • 8660 Skanderborg

NB: Alle varer skal sendes retur til vores lageradresse. Vi modtager desværre ikke pakker, der er sendt uden omdeling eller til pakkeshop.

Bemærk, at varer, der er købt online, ikke kan returneres i vores Pilgrim butikker. Ønsker du derimod at ombytte dine varer, kan dette godt gøres i en af ​​vores butikker, dog ikke Magasin og Salling. Medbring varerne i ubrugt stand, i original ubrudt emballage, samt din faktura. Vi gør opmærksom på, at der ikke kan udbetales penge, ej heller i tilfælde af en prisdifference. Læs mere om returnering i Handelsbetingelser.

Vi gør opmærksom på, at kunden afholder alle udgifterne forbundet med returnering af varerne, men pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi behandler alle retursager så hurtigt som muligt, dog må der påregnes en behandlingstid på op til 7 hverdage.


Ønsker du at annullere din ordre?

Hvis du ønsker at annullere din ordre, er det vigtigt, at du kontakter vores kundeservice hurtigst muligt. Vi forsøger nemlig altid at sende ordrer ud samme dag, som de er blevet placeret på vores hjemmeside.
Hvis du ikke når at annullere den, inden vores lager har sendt den afsted, skal du blot nægte at modtage forsendelsen, når den leveres til dig. På den måde vil pakken blive sendt retur til vores lager og pengene vil blive ført tilbage til den konto, der er brugt ved købet. Du kan kontakte vores kundeservice på hverdage imellem 8 og 15 på telefonnummer 63 33 33 33 eller på mail: webshop@pilgrim.dk