Din indkøbskurv er tom.

Fortsæt med at browse
Få lavet huller i ørerne til 50 kr. d. 19 & 20. oktober ♡

 

FREMTIDEN ER GRØN

Hos Pilgrim arbejder vi proaktivt på at blive mere bæredygtige inden for alle områder af vores forretning, og da dette er en løbende proces, gør vi det trin for trin, kollektion for kollektion.

Vi er meget fokuserede på at tage ansvar for vores handlinger, og vi ønsker at gøre det lettere for alle at træffe ansvarlige valg ved at tilbyde et grønnere alternativ til traditionel smykkeproduktion. Det er også derfor, vi løbende implementerer grønne initiativer – alt lige fra brug af genbrugsmaterialer i vores smykker til forbud mod brug af bobleplast.

 

JOIN THE JOURNEY

Når det kommer til vores specifikke handlinger, kombinerer vi et holistisk perspektiv med en grøn tankegang og forsøger at koncentrere os om ét område af vores forretning ad gangen, hvor vi implementerer grønne handlinger, så vi kan bevæge os op ad bæredygtighedsskalaen. Vi er bestemt ikke perfekte, men vi ønsker at være meget tydelige om, at vi tænker langsigtet og er klar til at yde en indsats.

THE JOURNEY SO FAR!

Det er med stolthed, at Pilgrim præsenterer deres første recycled kollektion, bestående af 10 smukke items, der er håndlavet og ansvarligt produceret af minimum 75% genanvendt materiale.

LEAF by Pilgrim er bygget op omkring brandets hjertevarme og velkendte nordiske smykke univers og henvender sig til énhver sjæl, der ønsker at bevæge sig imod en grønnere fremtid.

LEAF by Pilgrim kollektionen (tilgængelig både i guld- og sølvbelagt) er brandets første skridt på rejsen mod at blive et mere bæredygtigt fashion brand - en proces som Pilgrim anser for en løbende proces, der tages fra kollektion til kollektion.

 

 

Følgende er et overblik over, hvad vi allerede har gjort, og hvad vi gør i øjeblikket:


 

Følgende er et overblik over, hvad vi allerede har gjort, og hvad vi gør i øjeblikket:


PRODUKTION

Vi arbejder tæt sammen med syv lokale leverandører i Kina, som vi har arbejdet sammen med i mere end 13 år. Vi tror på tætte og langsigtede relationer, der bygger på tillid og gensidig respekt, og hvor vi sammen arbejder hen imod at blive et grønnere Pilgrim. Alle leverandører skal underskrive vores adfærdskodeks, som er baseret på FN's Global Compacts ti vejledende principper, der sikrer etiske og fair partnerskaber med vores leverandører.

Fra 2020 vil alle vores leverandører:

 • Genbruge alle smykkeforme ved at smelte og omforme dem til nye hver sæson.
 • Genbruge alt vand, der anvendes under produktion til industrielle formål.
 • Kun bruge soldrevet energi fremskaffet fra fabrikkerne.

MATERIALER

I AW21-sæsonen lancerer vi vores første genbrugte smykkekollektion nogensinde. Den er ansvarligt fremstillet af mindst 75 % genbrugsmaterialer – enten genanvendt messing eller zink. Fra nu af er vejen til at blive grønnere specifikt i forhold til produkter opdelt i årlige mål:

 • I 2022 skal 10 % af alle kollektioner være fremstillet af min. 75 % genanvendt materiale
 • I 2023 skal 30 % af alle kollektioner være fremstillet af min. 75 % genanvendt materiale
 • I 2024 skal 60 % af alle kollektioner være fremstillet af min. 75 % genanvendt materiale

Udover at bruge genbrugsmaterialer som base for vores smykker har et af vores primære mål altid været at producere rene produkter, hvilket betyder, at vi kun bruger rene uædle metaller, der er fri for både bly og nikkel.

 


EMBALLAGE

All our jewellery is carefully assembled with eco-friendly hangtags. Likewise, we have recently introduced a greener alternative to the traditional plastic polybags that we previously packed our jewellery in – the new ones are made from 100% recycled plastic (GRS Global Recycle Standard Certified). Also, in 2020, we banned the use of bubble wrap in the packaging of our jewellery.


INDPAKNING

Al vores gaveindpakning er FSC-certificeret og miljøvenligt fremstillet af miljømæssigt foretrukne materialer:

 • Uden plast
 • FCS-certificeret papir
 • Miljøvenligt blæk og lak
 • Ikke-giftig og miljøvenlig lim
 • Økologiske bånd og bomuld

Alle vores ure fås i en miljøvenlig urkasse, og alle ekstra urremme fås i en miljøvenlig bomuldspose.

Når kunderne køber via vores webshop, bliver de spurgt, om indpakning er nødvendig. Hvis ikke, sender vi varerne med så lidt ekstra indpakning som muligt.

 
Vil du være den første der får besked, når nye kollektioner lander? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu og få en masse nyheder, dugfrisk inspiration, tilbud, og samtidig får du en voucher på 10% på dit næste køb.Hurtig levering

Kun 1-3 arbejdsdage

Gratis fragt*

Ved køb over 300 DKK

Gratis returret

90 dages gratis returret